Pages

30 Kasım 2014 Pazar

Balık Burcu Karakter özellikleri


Arkadaşlığa değer veren balıklar, dostları olmadan nefes bile alamazlar. Birini severlerse kendilerini ona adarlar. Bundan dolayı hep üzülürler. Neşeli olan balıklar eğlenmeyi çok severler. İçmeyi ve yemeyi çok severler. Değişik lokantalar ve güzel mekanlar onların vazgeçilmezidir.

Kendi dünyalarının dışına çıkmak istemezler. Oyunculuk yapmayı severler. Sanat dallarında her zaman yetenekleri vardır. Eli açık insanlardır. Paralarını çarçur ederler. Harcamayı bilmezler, para biriktiremezler. Etraflarında ki kişiler onları çalıştıramaz ama balık için çok çalışırlar. Asla masa başı işleri sevmezler, sanatçı ruhlarına hitap eden bir iş seçerler.

Hisleri çok güçlüdür. Bilgili insanlardır. Sürekli araştırma yaparlar. Kitap okurlar. Yurt dışına çıkmayı çok severler. Çok duygusal ve hassas insanlardır. Bazen hayal ve gerçeği ayırt edemezler. Çok yüksekte yaşarlar. Mistik konular ve felsefe ilgilerini çok çeker. Romantizm balıklar için vazgeçilmezdir. Hatta burçlar içerisinde en romantik burç balıktır.

1 yorum:

  1. Tam beni anlatmış. En kısa zamanda tüm özellikleri bekliyorum

    YanıtlaSil