Pages

1 Aralık 2014 Pazartesi

Koç Burcu


Grubu: Ateş


Uğurlu Gün: Salı


Uğurlu sayı: 9


Uğurlu Taş: Pırlanta


Uğurlu Renkler: Ateş kırmızısı ve Nar çiçeği


Uğurlu Çiçekler: Lale,Gelincik,Papatya


Uğurlu Kokular: Manolya,Lavanta


Uğurlu Müzik: Hızlı şarkılar ve marşlar


En Belirgin Özellik: Cesaret


En Büyük Hedef: Zafer


En Büyük Hata: Acelecilik


En Büyük İstek: Liderlik



Olumlu Huyları


Serüvenci, atılımcı ,cesur, çok enerjik, özgürlüğüne düşkün, yaklaşımlarında dolambaçsız.


Olumsuz Huyları


Bencil, dikbaşlı, çabuk sinirlenen, kavgacı, kaba, sabırsız, cüretkar.


Genel Özellikleri


Hareketlilikleri ve enerjik oluşları ile tanınırlar.Coşkun yaşamayı seven canlı atılgan kişilerdir. Çok pratik, içinde oldukları ortamla çok uyumludur. Yaratıcı bir merakları vardır. Sürekli oyalanabilecek yeni serüvenler ve girişimler peşinde koşarlar. Sadece düşünmek onlara yetmez aynı zamanda eyleme de geçmek isterler. Harekete geçmeden önce düşünmek alışkanlığını edinirlerse daha fazla şey yapabilirler. Yaşamdan ne istediklerini bilirler ve onun peşinden koşarlar. Sabırsızlıklarından dolayı zaman zaman güç duruma düşerler. Başladıkları işi çoğu zaman bitirmeden bırakırlar. Yaptıklarının başkaları tarafından onaylanması onlar için çok önemlidir. Patavatsızca kavga eder gibi konuşurlar. Konuyu abartır ve gerçeği değiştirirler. Anlattıklarını çekici bir biçime sokmak için hayal güçleri ile olayı süslerler. Kısıtlanmaktan nefret ederler. Gelişen olaylar onların istedikleri şekilde değil ise sinirli ve huysuz olurlar. Çabuk öfkelenir ve çabuk yatışırlar. Başkalarına yardım etmeyi sevselerde aslında çok bencildirler. Yardımı sadece gösteriş amacıyla yaparlar. Hiç düşünmeden yalan söyleyebilirler.


Kolayca duygulanırlar. Diğer insanların ihtiyaçlarını anlamakta ve cevap vermekte zaman zaman zorlanabilirler. Genellikle gergin ve huzursuzdurlar. Zor koşullara istediklerini elde edinceye kadar katlanırlar. Tehlikelerden korkmaz, kendilerini rahatça tehlikenin içine atabilirler. Her şeyin en iyisini yapmak isterler. Yenilgiyi asla kabul etmezler. Meşhur olmak isterler. Kendilerini özgür hissediyorlarsa hem işlerinde hem de özel hayatlarında uyumlu davranırlar. Hiç olmayacak yerde herkesi güldürürler. Konudan konuya atlar ve bir mantık izlemezler. Cinsel çekiciliklerini göstermeyi severler. Yavaş ve dingin işleri sevmezler.


Koç daima lider olmak ister. O her tür tecrübeyi denemek ister. Üstelik önüne çıkan hemen her şeye gözü kapalı atlayabilir, Çünkü kendisine sonuna kadar inanır. Her şeyi mükemmel yapacağına, başaramayacağı hiçbir şeyin olmadığına inandığı için fazla düşünmeden, yapıp yapamayacağını sorgulamadan harekete geçmesine neden olur. Ortaya çıkan terslikle, aksaklıklar onu durdurur. Bir süre karışıklıkları durdurmak için mücadele eder. Fakat bunların üstesinden gelemezse ısrarcı olmaz. Koçun sabrı öyle uzun uzun mücadele edebilmesine izin vermez. O her şeyin bir an önce olup bitmesini ister. Başladığı iş uzun sürerse duyduğu heyecan yavaş yavaş azalır ve bir süre sonra tamamen söner. Artık bu konu ilgisini çekmez. Doğaları gereği etraflarında ki insanları harekete geçirmelerine, beraberlerinde sürüklemelerine neden olur. Karşı taraftan ilgi görmedikleri durumlarda, kızgınlık duymaları ya da ilgilerini tamamen kaybetmeleri de söz konusudur.


Kin tutmayı hiç beceremezler. İnsanlarla ilişkilerinde yaşadıkları sorunları uzatmazlar. Pek çok insanın başlamaktan çekineceği projelerin altına girmekten çekinmez. Koç kendisine uyum sağlayabilecek arkadaşlar ya da kendini destekleyecek bir partner bulamadıkları zaman, motivasyonunu kaybederler. Koç aşık olduğu zaman yapamayacağı bir şey yoktur. Sizi öyle bir aşkıyla şımartır ki kendinizi tamamen kaybedebilirsiniz. Karşısındaki kişinin de kendisine istediği gibi davranmasını ister. Sevgilisini olduğu gibi kabul etmek yerine kendisi şekil vermek ister.Yavaş yavaş isteğini kaybeder ve bir gün aşık olmadığını anlar. Birdenbire aşık olur, birden bire vazgeçer, heyecanı sönmeye başlar ve bir gün aşık olmadığını anlar. Koçlar kendisini gizlemez ve ne istediklerini saklamazlar. Aşk yaşamında ki davranışlarını günlük yaşamlarında, iş hayatlarındaki ilişkilerinde görebilirsiniz. Söylemek istediklerini hiç çekinmeden söyleyiverirler.


Uzun süreli depresyonlara girerek hayatlarını karartmazlar. sonsuz bir yaşam enerjisine sahiptirler. Çocuklarını okulda başarılı olması için zorlarlar. Çocuklar disipline karşı gelirler.Ama disiplin onlar için çok önemlidir. Ders çalışmak için yeterli sabırları yoktur.


Koç Kadını


Güçlü bir erkekseniz, koç tam size göre demektir. Gücünüzü ölçmek için sizin çekiciliğinize ne kadar dayanabildiğinize bakacaktır. Siz biraz ağırdan almayı başarabilirseniz, bu iş oldu demektir.İlk hamleyi ondan beklemekte yarar var. Yoksa sizden hoşlanmış olsa bile sizin ataklığınızı görüp hemen geri çekilmesi mümkün. Serin kanlı, ölçülü hatta umursamaz tavır ilgisini çekecektir. Bu tavır koçu kışkırtır. Tüm cazibesini ortaya koymasına ve çevrenizde dönüp durmanıza sizi elde etmek için uğraşmasına neden olur. O her konuda olduğu gibi aşkta da lider olmak ister. Onun bu arzusunu tatmin ettiğiniz zaman size aşık olma ihtimali çok yüksektir. Aşık olduğu zaman da duygularını açıkça söyler. Siz onun bütün söylediklerine inanabilirsiniz. Yönetilmekten hiç hoşlanmazlar. Koç üzerinde baskı kurmak ve hapsetmek mümkün değildir. Son derece hareketli hiç bir yerde uzun süre duramayan bir yapıya sahiptirler. Hızlı, telaşlı ve sabırsız tutumlarıyla hemen farkedilebilirler.


Duygularını da son derece enerjik bir biçimde ifade ederler. Öfkeleri, sevinçleri, aşkları çok yoğundur. Kızdıkları zaman hiçbir şeyi düşünmeden her şeyi yapabilirler. Riyakar değillerdir. İçinden nasıl geliyorsa öyle davranırlar. O sırada ne hissediyorsa onu koyar ortaya. Gizli kapaklı oyunlardan ve imalardan hiç hoşlanmazlar.O bir liderdir ancak aynı zamanda çok kıskançtır. Sizin üzerinizde baskı kurabilir ve sizin neler yaptığınızı an be an öğrenmek isteyebilir. Ne yapıyorsa, istediği için, kendisi için yapıyordur. Bir erkeği seviyorken başka bir erkeği asla gözü görmez. Koç aşkı için her şeyi yapabilir. Eğer bir koç kadınına baskı kurmaya kalkar ya da onların özgürlüklerini elinden alırsanız o zaman aşkı azalacak ve sonunda terk edecektir.


Koç Erkeği


Flört etmekten hoşlanırlar. Koç, aşık olduğu kadını asla aldatmaz. Dürüsttür ve hayalindeki aşkı bulduğuna inanmaktadır. O daima bakımlı, hoş görünümlü,oturup kalkmasından sözlerine kadar dikkat eden, zarif bir kadını beğenir. Koç, eşinin hem son derece çekici bir kadın, hem de her türlü işin üstesinden gelebilecek kadar cesur ve güçlü olmasını ister. Kendine eşit olduğuna inandığı bir kadınla aşkı asla bitmeyecektir.


Koç erkeği evin tek hakimi olacaktır. Para işlerini de koç idare edecektir. Size karşı asla cimri olmayacaktır. Hiç bir eksiğinizin olmasına izin vermeyecektir.


Kariyer


Koçlar iş yaşantılarında rekabeti çok severler. Kaybetmekten nefret ederler. Koç liderlik vasıflarını taşıdığı için üst seviyelere ulaşmak için ellerinden geleni yaparlar. İnsiyatifi sonuna kadar kullanmaktan, kuralları değiştirmekten hiç çekinmezler. Mücadeleye her zaman hazırdırlar. Etraflarındaki insanların motivasyonlarıyla da yakından ilgilenirler. Macera ve hareketi seven koç rutin işlerden sıkılır. Koçun ofisi başarı belgelerini, sertifikalarını, diplomalarını sergilediği bir müze gibidir. Hangi sektörde olursa olsun, doğal girişim yeteneği ve liderlik özellikleri ile yöneticilik basamaklarını kolayca çıkar.


Para


Koç riski sever. Yeni yatırımlar yapmak, riskli yollardan para kazanmak özgüvenini geliştirmesine yardımcı olur. Kendi işinin patronu olmak, özgürlüğünü korumasına ve hareket etmek ihtiyacını tatmin edebilmesine izin verdiği için ilk önceliği budur. Birikim koç için daima zordur. Koç küçük yaşlardan itibaren geleceğini güvenlik altına alabileceği bir yatırım yapmak ister. Daha iyisine duyulan özlem projelerin bitmeden ve bir yenisinin başlamasına neden olur. Amaçlarına ulaşmak için gereken ödünleri vermekte ve gerekli fedakarlıkları yapmaktan çekinmeyecektir. İstedikleri şeyler hemen olmasa bile kolay pes eden bir yapısı yoktur.


Aşk


Koç özgür ve canlı insanları sever. Dışa dönük ve aktiftir. Entellektüel değişiklikler koçun dikkatini çeker. Atak ve ihtiraslı bir yapısı vardır. Birlikte olduğu kişinin zamanının büyük bir kısmını kendisine ayırmasını ister. Kendisinden bir şeyler istenmesinden, birlikte olduğu insana rehberlik etmekten, yön ve akıl vermekten hoşlanır. Genellikle tavsiyeleri ve fikirleri son derece açık, hiç şüpheye yer bırakmayan bir tarzdadır. Duygularını, fikirlerini birlikte olduğu eşiyle rahatlıkla ve samimiyetle paylaşır. Koçlar oldukça güvenilir, sevince sadık kalabilen ve heyecan veren eşlerdir.


Seks


Sekste de oldukça atılgan bir yapıya sahiptirler. Değişiklikleri seven koç kısa zamanda rutin bir cinsel hayattan da zevk almaya başlayacaktır. Birlikte olduğu insanın da cinsellikte, kendisi kadar hareketliliğe sahip olmasını bekler. Birlikte olmak istediği insanla birlikte olmak için her şeyi yapacaktır. Cinsellikte de insiyatifi elden bırakmak istemez. Sevişmenin sonuna kadar ipleri elinde tutar. Koç için cinsellik, rahatlatıcı, gevşetici, zevkli bir deneyimdir.


Sağlık


Fiziksel yapıları genellikle orta boylu, zayıf, uzun yüzlü ve uzun boyludur. Kolları ve bacakları güçlüdür.Esmer ve kıvırcık saçlıdırlar. Koçta, baş ağrısı, migren ve yüksek ateş en sık görülen rahatsızlıklardır. Sinirleri bozulunca mideleri de etkilenir. Dinlenmeden çok çalıştıkları için de yatağa düşebilirler. Koçlar hastalanmaktan nefret ederler. Küçük rahatsızlıkları önemsemedikleri için ilerleyen zamanlarda rahatsızlıkları başa çıkılmayacak duruma gelebilir.Yüksek ateşe kimsenin dayanamayacağı kadar fazla dayanabilirler.


Koçların son derece güçlü bünyeleri vardır. Kolay kolay hastalanmazlar. Fiziksel sağlamlıkları hastalıkların ilerlemesini önler. Ergenlik sivilceleri ergenlik dönemi bitse dahi kendini göstermeye devam eder. Yazın mutlaka kendisini güneşten koruması gerekir. Sağlığını dengede tutabilmek için, düzenli bir uyku sistemine, dinlenmeye, gevşetici banyo ve masajlara ihtiyaç duyar. Kırmızı renkli, sivri yapraklı ve yakıcı tada sahip bitkilerle hazırlanan çaylar ve ev yapımı ilaçlar da sağlığının korunmasında önemli rol oynar.



İş Ortaklığı


Liderlik vasıfları çok güçlüdür dolayısıyla istekleri çok fazladır. Ortaklığınızın başlamasıyla birlikte, sorumlulukları üstlenmek isteyecektir. Sizi eşit haklara sahip bir ortak olarak kabul edecek ancak tek başına karar vermekte güçlük çektiği zaman bile size danışmayı istemeyecektir. Bir işe başlamayı düşündüyse başkaları ile  düşünce alışverişinde bulunmayı zaman kaybı sayar. Zaman zaman çok yerinde kararlar alıp bu kararları başka insanlara ustalıkla kabul ettirirler.


İşine karışıldığını ya da kendisine emir verdiğiniz duygusuna kapıldığı anda ortaklığı hemen bozacaktır. Oldukça yaratıcılardır. Sorunlara çözüm bulmakta üstlerine yoktur. Para konusunda son derece güven duyulabilecek bir ortaktır. Müşterilerine basit ama çözüm sunan bir yaklaşımla yatıştırabilecektir. Koç çabukluğu ve zekasıyla pek çok insanı etkiler. Aldırmaz ve dikkatsizdir. İşi oluruna bırakmaya yatkındır. İşin ayrıntılarına inmesi beklenmemelidir, çünkü zihnini bir noktaya toplamaktan yorgun düşer. Büyük bir hevesle başladığı işi sonuna kadar götüremezler.


Grup çalışmalarından daha çok bireysel çalışmalara yatkınlardır.Ortak çalışmalarınızda koç sizin karşılaştığınız güçlüklerle ilgilenmeyecektir. Birlikte başarıya ulaşma çabalarınız olduğu halde, o kendi işinin daha acele ve önemli olduğunu düşünecek, herkesten önce başarıya ulaşmak isteyecektir. Önüne engeller çıkarılmasından nefret eder. Zorluklar karşısında yılmaz ve uygun çözüm yollarını bulmayı becerir.Çok çabuk geçen bir öfkesi vardır. Kinci değildir.


Arkadaşlık


Arkadaşlıkları severler ama arkadaşlık koşullarını kendileri saptamak isterler. Koçlar inatçıdır. Koçlar her zaman yeni kişilerle tanışmak isterler. Zihinsel ve duygusal canlılıklarını ilişkilerle sağlar, başarılı olabilmek için geniş bir çevreyle ilişkide olmaya gereksinim duyarlar. Koç kolaylıkla bir gruba girebilir,fakat ne denli coşkun ve girişken görünürse görünsün, kendilerine ait kimi özellikleri hemen ortaya koymazlar.


Gerçek arkadaşlık onlar için çok önemlidir. Koçlar genellikle kin tutmaz, öç almaya çalışmazlar. İçlerinde kötülük yoktur. Bir ilişki yürümezse bırakır başka yöne giderler. Koçlar toplantıların güzel konuşmacılarıdır. Yakın arkadaşlarına içten bağlıdırlar. Bir arkadaşı sıkıntıdaysa hemen harekete geçip yardım için pratik çözümler ararlar. Maddi ve manevi yardımı esirgemezler. Koç kendisini anlayan, görünüşünün altındaki içtenliği beğenen bir kaç yakın ve güvendiği kişinin arkadaşlığıyla yetinir.


Hediye Seçiminde Koç Kadını


Bir güzellik salonundan makyaj veya yüz bakım seti alabilirsiniz. Heyecan dolu bir film veya dvd alabilirsiniz. Kalabalık bir sürpriz parti düzenleyebilirsiniz. Sevdiği taş elmastır, minik küpeler ya da elmas taşlı bir yüzük çok hoşuna gidecektir. İpek ya da saten iç çamaşırlarına bayılır.


Hediye Seçiminde Koç Erkeği


Şık bir çakı, bıçak ile sürpriz yapabilirsiniz.Deri bir evrak çantası ya da hesap makinası alabilirsiniz. Bir motorsiklet alabilirsiniz. Ya da daha farklı bir bakış açısıyla kovboy çizmesi alabilirsiniz.



Koç Kadını ve Koç Erkeği


Düşünce farklılıklarına rağmen birbirlerinin düşüncelerini anlamaya ve bir çözüm bulmaya çalışırlar. Ortak yaşamları hiçbir zaman sıkıcı olmaz. Koç, kendisinin de onun kadar güçlü olduğunu ve yaşamla tek başına da başa çıkabileceğini hiç bir zaman anlamasını istemez. Birbirlerini tatmin etmek onları çok mutlu eder.


Koç Kadını ve Boğa erkeği


Boğa nadiren hızlı karar verir. Boğayı elde tutmak için, alışılmamış derecede sabırlı olmak zorundadır. Ayakları yere sağlam basar, hayalci bir tip olmadığını hemen fark edersiniz. Boğa evcimen bir tiptir. Rahat ve hoş bir hayatı sever. Evi çok rahat idare eder ve böylece kendine iyi bakar. Sohbetleri sırasında etrafında neler döndüğünü bilir, eğlenceli ve espirili bir konuşmacı olur. Boğa erkeğinin yanında hiçbir maddi sorunu dert etmenize gerek yoktur.


Koç Kadını ve İkizler Erkeği


İkizlerde sık sık ortaya çıkan çocuksu bir yön hep vardır. Yaptığı şakaları sıkıcı bulabilirsiniz. İkizler kendinde olmayıp koç kadınında bulunan bir çok özelliğe hayran kalırlar. Evlenmeye karar verdiklerinde de, koçun meslek hayatına devam etmesini ve yavaş yavaş kariyer yapmasını severek izler. İkizler çok kolay etkilenebilir ve iyi önerilere devamlı açıktır. Ancak yanlış önerilere kapılıp gitmemesi için ona daima dikkat etmelisiniz. Her şeye çok kolay inanır. İkizler kolayca elde edilecek biri değildir. Hiçbir flörte kolay kolay hayır demeyecektir.


Koç Kadını ve Yengeç Erkeği


Yengeç son derece huysuz ve neredeyse dengesizdir. İçinde neler yaşadığını anlamanız çok uzun zaman alabilir. Dışarıdan bakıldığında hiç çekingenliği olmayan ve kendine güvenen biri olarak görünse de aslında derinden yaralanabilen ve kendine güvensiz bir insandır. Ona yardım etmek için çok güçlü olmalısınız. Yengeç erkeğiyle geçinmek hiç kolay değildir. Özgüvenini arttırmasında yardımcı olursanız, istediklerinizi yerine getirebilmesi için elinden geleni yapacaktır. Yengeç erkeği duygusal bir aşıktır.


Koç Kadını ve Aslan Erkeği


Hiç bir erkek size aslan kadar uyumlu değildir. O romantik bir aşıktır ve yüce gönüllüdür. Kimse size kadınlığınızı bu denli yaşatamaz. Aslan rüyalarının kadınını hemen anlar ve asla peşini bırakmaz. Kendinizi keşfedebilmeniz için önünüzdeki tüm engelleri kaldırır. Başkaları tarafından eleştirilmekten pek hoşlanmaz


Koç Kadını ve Başak Erkeği


Eğer bir şey her zaman ki yerinde değilse, bunu hemen anlar ve her şeyin yerli yerinde olması gerektiğini düşünür. Bütün çabalara rağmen fikrini de değiştirmez. Seksin yokluğunu fark edecek zamanı yoktur. İnsiyatifi elinize almanızdan memnun olur. Uzlaşmaya hazır ve sevgi doludur. O alışkanlıklarına sadıktır, alıştığı çevreyi her şeyden fazla sever. Siz, doğal hareket ederken o her şeyi enine boyuna düşünür ve mantıklı bir şeyler öne sürer. Sizin göz yumacağınız şeylere karşı o daha sert davranabilir. Başak erkekleri genellikle zevk kelimesini hiç duymamış gibi davranırlar. Sizi tam olarak tanımadan sevmeyecektir. Kendinizi biraz kontrol etmeli yaşamın her anında ve aşkta ona karşı sabırlı olmalısınız. Bu işe yarayacaktır.


Koç Kadını ve Terazi Erkeği


Toplum içinde insanları eğlendirebilen hoşsohbet biri olarak tanınır. Terazi doğuştan barışçıdır. O, sizin çalışmalarınızı onaylar ve samimi iltifatlarla ödüllendirmeyi bilir.Yapısı gereği size zorluklarda çıkarabilir. Terazi erkeğini bir şeye zorlamak problem demektir. Sizin tarafınızdan yapılan baskıları asla kabul etmeyecektir. Terazi para biriktirmeyi beceremez.


Koç Kadını ve Akrep Erkeği


İki aktif kişiliğin bir araya gelmesi ilişkiyi canlı tutar. Akrep kadar cinsel fantezileri olan çok az erkek vardır. Aşk ilanı beklemekten vazgeçmelisiniz. Kimi ilgi alanlarınızı ve eğilimlerinizi tek başınıza yapmanız gerekecektir. Ona göre kadın ev işleri ve çocuklarla uğraşmalıdır. Onu başarıya ulaştıracak iyi niteliklere sahiptir. Özel yaşamını ve işini birbirinden rahatlıkla ayırabilir. İyi bir babadır.


Koç Kadını ve Yay Erkeği


Yay kimi zaman sevgiyi tadamayan, ürkek biri olarak tanımlanır.O bir olayı gerçekten seve seve paylaşabileceğiniz, istek uyandıran bir erkektir. Vahşiliğin altında duyarlı ve sizi hiç kırmayacak bir ruh hali vardır. Kişiliklerinizin birbirine yakınlığından dolayı uyum sağlarsınız.Mantıklı ve iyi vakit geçirip sohbet edebileceği misafirleri seve seve kabul eder. Çocukların yetişmesi yalnız sizin görevinizdir.


Koç Kadını ve Oğlak Erkeği


Akıllı, hırslı, gayretli ve canlı biridir. Özel yaşama ayırdığı zaman sizin için her zaman yetersiz kalır. Kavgacı bir yapısı vardır.Bir aşık olarak sınır tanımaz. Ateşli ve sevecendir. Oğlakla geleceğiniz güvence altındadır. Kazandığı parayı elinde tutmayı bilir. Ailesine aşırı düşkünlüğü sizi ilerde zor duruma sokabilir.


Koç Kadını ve Kova Erkeği


Kova size ilk görüşte aşık olursa, sizi elde etmek için inanılmaz şeyler yapacaktır. Duygularını açıkça ifade eder. Ev idaresinden anlamaz. Kova aşık olmayı sever. Duygusallığı sekse tercih eder. Sıra dışı olmayı sever. İkinizde kimliklerinizi kaybetmezseniz hayatınızı uyum içinde geçirebilirsiniz.


Koç Kadını ve Balık Erkeği


Koç,çok azimli ve gerçekçidir, balık ise romantik ve hayalcidir. Uyumlu kendisini başkasının yerine koyabilen, en farklı görüşleri ve tartışmaları anlayabilen biridir. Diğer yandan onu değerli kılan, anlayışlılığı, tarafsızlığı, yardım severliği, tasa ve sıkıntılara gerçekçi yaklaşabilmesidir. İlişkinizin uzun sürmesini istiyorsanız onun dünyayı daha gerçekçi görmesini sağlayın.


Koç Erkeği ve Koç Kadını


Koç devamlı merkezde olmak istediğinden ilişkinizin yürümesi için ona uymak zorundasınız. Koç erkeği liderdir ve evlilikte de öyle kalmak ister.Ancak o zaman bir ilişkiyi kabul eder. Koç kadınının entellektüel olarak paylaşabileceği ve uyumlu bir aile yaşantısı kurabileceği bir insan arar. Koçun hayatında çocuklar büyük rol oynar. Bir sevgili ve anne olarak beklentilerini karşılayabilirsiniz. İyi bir baba olurlar.


Koç Erkeği ve Boğa Kadını


Boğa basit fikirlerden hoşlanmaz ve buna tepki vermez.Koç ara sıra boğada aradığı canlılığın yokluğunu hissedebilir. Boğa kadınının sakin ve oturaklı tipi size uyuşuk ve sıkıcı gelebilir. Doğru davranış biçimi geliştirirseniz, sizi ihtirasıyla şaşırtabilir. Düşüncelerine uymayan bir şey karşısında çok zor ikna olur ve nadiren fikrini değiştirir. Çocuklarınız için çok iyi bir anne olmayabilir.


Koç Erkeği ve İkizler Kadını


İkizler duygularından çok mantığıyla hareket eder. İkinizin bir çok ortak noktası vardır. Sizin gibi daima hareket halindedirler. Kalbinin derinliklerinde sadıktır. Entellektüelliğiyle sizin için iyi bir eştir. Ev işlerinde de gelişmeye yatkındır. Sohbet etmeye ve insanlara daima ihtiyacı vardır. Bu size zaman zaman biraz yorucu gelebilir.


Koç Erkeği ve Yengeç Kadını


Yengeçlerin iş anlayışı, sizin iş anlayışınıza benzer. Birbirinizin yapısına saygı gösterdiğinizde ideal bir çift olabilirsiniz. Yengecin kendini açması zordur. Koçlar için çok büyük sabır gerektirir. Onu sorumluluk altına sokmaya zorlarsanız bu geri tepecektir. Bütün insanlar içinde en evcimen tiplerden biridir. Size daima içinde güvende olacağınız ve mutluluk duyacağınız bir yuva hazırlamaya çalışır.


Koç Erkeği ve Aslan Kadını


Aslan kadını güçlü bir kişiliktir. Koç kendini seve seve geri çekebilir. Sorunların temel noktasını anlayabilir. Aslan hırslıdır ve daima yenilik ister. Eşitlikçi bir yapıdadır ve sizin tarafınızdan bile rahatsız edilmeyeceği bir sessizliğe ihtiyacı vardır. Bir ilişkiye adım attığınızda, birlikteliğiniz fırtınalarla dolu olabilir.


Koç Erkeği ve Başak Kadını


Sizden entellektüel olarak ileridedir. Onu anlamanıza pek izin vermez. Koçun onu tanıması için zamana ihtiyacı vardır. Başağın size tüm kalbini açamayacağı ve gerçek duygularını pek sık göstermeyeceğini anlamak zorundasınız. Başağın açılmasını sağlayabilirseniz, tutkular sizi beklemektedir. Onda bireysel disiplin vardır. Kimseye zorla yardım etmeye çalışmaz ancak istenirse yardıma daima hazırdır.


Koç Erkeği ve Terazi Kadını 


Koç, terazinin kendi zevkine uygun olduğunu hemen anlayacaktır. Terazi kadını duygusal olarak hemen sizinle kolayca başa çıkabilir. Bazen biraz sıkıcı gibi görünse de onun duygusal özelliklerini göz ardı etmemelisiniz. Eğer bir şey onun değer yargılarına uymazsa buna sinirlenmez.


Koç Erkeği ve Akrep Kadını


Kendine benzer birini arayan enerjik bir tiptir. Tutku doludur. Bir erkekten çok fazla bir şey beklemez. Onu olduğu gibi sever. Bir çok şeye isteyerek katlanır. Sadece aldatılmayı affetmez. Hiç bir erkek onunla kolay geçinemez. Koçunda uyumlu bir beraberlik kurma konusunda çok fazla şansı yoktur. Akrep, negatif, kavgacı ve arada sinir bozucudur.


Koç Erkeği ve Yay Kadını


Yay pozitif düşünceyi her alana yayan, mutlu bir insandır. Yaylar bağımsız ve başına buyruk insanlardır. Formda kalmak yay kadını için çok önemlidir. Bunun için seve seve spor yapar ve zayıf kalır. Parasal yönden güvenli olmak ister. Yay kadını ideal eştir. İyi bir ev kadınıdır. Sorunlarınıza karşı anlayışlıdır. Gerekli görürse insiyatifi eline alır.


Koç Erkeği ve Oğlak Kadını


Oğlak için eşyalar çok önemlidir. Sizi, zenginliğinizi arttırmak amacıyla iş hayatınızda daha iyi bir yere gelmek için teşvik eder. Boşa zaman harcamamak için dikkat eder ve hayat arkadaşını düşünerek seçer. Mantığı duygularını yok etmez. Misafirperverliği oldukça iyidir. Dostları arasında kendini daha iyi hisseder.


Koç Erkeği ve Kova Kadını


Kova, sorumluluklarınızı unutturmaya izin vermeyecektir. Size olan ilgisini kaybetmemesi için onun gözünde biraz esrarlı kalmalısınız. Her zaman yanınızda olacaktır. Çünkü amacı ihtiyacı olan herkese yardım etmektir. Kıskançlığı sevmez. Bunun için geçerli bir sebebi olsa da bu huyunu göstermeyecektir.


Koç Erkeği ve Balık Kadını


Balık evcimen ve güvenilirdir. Sevdiği erkeğin kendisine yol göstermesini ister. Cazibesiyle isteklerini yaptırmasını da bilir. Hayatında biri varsa mesleki kariyerini önemsemez. Düşünmeden para harcamaya yatkındır. Size kendinizi rahat ve huzurlu hissedeceğiniz iyi bir ev sağlar.

0 yorum:

Yorum Gönder