Pages

2 Aralık 2014 Salı

Boğa Burcu



Grubu: Toprak


Uğurlu Gün: Cuma


Uğurlu sayı: 6


Uğurlu Taş: Zümrüt


Uğurlu Renkler: Pembe,Açık Mavi, Krem, Yeşil


Uğurlu Çiçekler: Kırmızı Gül, Pembe Karanfil


Uğurlu Kokular: Karanfil, Müge, Elma Çiçeği


Uğurlu Müzik: Senfoniler


En Belirgin Özellik: Dayanıklılık


En Büyük Hedef: Ün


En Büyük Hata: İnat


En Büyük İstek: Servet


Olumlu Huyları


İş yaşamında uyumlu, pratik, güvenilebilir, sabırlı, lüksü sever, soğukkanlı, kararlı, iradeli, sıcak kalpli, alçak gönüllü.


Olumsuz Huyları


Tembel, inatçı, hoşgörüsüz, can sıkıcı, esneklikten yoksun, kinci, aşırı gerçekçi.


Genel Özellikleri


Boğalar dikkatlerini toplama ve amaca bağlılıkları ile tanınırlar. Başkaları ile uyum sağlamada problem yaşamazlar. İnsanlara yardım etmekten hoşlanırlar. Boğalar kimi zaman biraz can sıkıcı olsalar da çok sabırlı, sevimli ve sıcak kanlı kişiler olurlar. Kendilerini koruma iç güdüsü çok gelişmiştir. Somut şeylerle uğraşmayı severler. Rahata düşkünlüğü ve zevk alma temel özellikleridir. Parayı rahata ulaşmak için bir araç olarak görür. Amaçlarına ulaşmakta hiç bir zorluk onları durduramaz. Başarıya hayrandırlar. Biraz tutucu olmaları kendilerine seçtikleri yaşam biçiminin daha sonra değiştirilmesi gerektiğinde oldukça zorlanırlar. Boğalar çok zor dolduruşa gelirler. Öfkelendikleri zaman geçinilmesi zor ve yırtıcı kişiler olurlar. Kimi zaman çok inatçı olup, kendilerine ne yapılması gerektiğini söylemesinden asla hoşnut kalmazlar. Çalışkan ve dikkatli oluşlarının yanı sıra mantıklı kişilerdir. Bir işe başlamadan önce her olasılığı göz önüne alır, hiç bir olayın içine balıklama dalmazlar. Zamanlarını sabırla kullanırlar. Çok yapıcı bir zihinleri vardır. Düşüncelerini kolay kolay değiştirmezler. Dikkatli ve planlı çalışırlar ama en ufak bir değişiklik bile onları hemen alt üst eder.


Yemek yemeyi çok severler.Birlikte oldukları kişilerin tümüyle kendilerinin olmadığını hissederlerse üzülürler. Dostlarına bağlı olması onu aynı zamanda iyi bir dert dinleyicisi yapıp sorunları dinleyip, yardım etmeye çalışırlar. Evlenecekleri kişinin entellektüel anlamda ona yakın olması lazım. Boğalar duygularını rahat rahat açıklayamazlar. Sevildiklerini de kolay kolay anlamazlar. Tutulmayan sözler, ihanetler güven duygusunun çok çabuk yok olmasına neden olur. Boğa şiddetli reaksiyonlar gösterir ve karşısındakine son bir şans vermeyi reddeder. Hayal kırıklığı yaşamış boğanın davranış biçimi normal hallerinden çok farklıdır, ya ilişkilerinde tam bir kopuş olur ya da tam tersi yapar hayatınızı hızlandırır. Boğalar başladıkları işi mutlaka bitirirler. Çok zor koşullara göğüs germe özellikleri vardır. Boğanın gücü ve karakteri diğer insanların ona güvenmesini sağlar. Boğalar sadece kendilerine güvenmek ve inanmak isterler. Önem verdikleri kişilerle ilgili bir şeyler yapıyorlarsa daha önem vererek yaparlar. Sürprizleri sevmezler. Gelişmiş estetik yanları vardır. Kişisel zevklere ve konfora düşkünlüğü vardır. Dikkatli yapısından dolayı yanlışlıklara yakalanmazlar. Geleceğe yönelik sezgileri çok kuvvetlidir. Bundan dolayı maceraları sevmezler.


Sonunu göremedikleri işlere girmezler. Paralarını biriktirirler. Doğayı ve doğal olan her şeyi severler. Kırsal yerlerde yaşamayı daha çok isterler. Müzik ve el işleri boş zamanlarının en büyük hobileridir. Tutucu yanları gençlerle iletişiminde problem çıkartır. Çok sert bir disiplin yapısına sahiplerdir. Satın alınacak en iyi şeyi satın almak isterler. Disipline uydukları için okulda mutlu olurlar. Evlilik yaşamında kıskançlık seviyesi en üst seviyeye çıkabilir. Çocuklarının öğrenim hayatı için ellerinden gelen her şeyi yaparlar.


Boğa Kadınları


Boğa her tür erkek işini rahatlıkla yapabilir. İdareyi kolayca ele alabilir. Fakat bu istediği bir şey değildir. Onun aradığı gerçek bir erkektir. Karmaşık, sert, şiddetli olaylar karşısında bile o durgunluğunu ve sükunetini bozmayacaktır. O hiçbir şey için kendini zorlamaz. İki yüzlülük yapmaz yalan ve oyunlara başvurmaz. Rahattır ve rahatlığı çevresine yayılır.Onunla beraberken geriliminizin azaldığını görürsünüz. Fiziksel zevklere çok ilgilidir. Boğa kadını doğal ve temiz kokulardan hoşlanırlar. Kokulara karşı son derece duyarlıdır. Renklerden de etkilenir. Sade ancak kaliteli olandan hoşlanırlar.


Seçimler yapar. Öyle kolay kolay ağlayıp sızlanmaz. Ağladığını hiç görmeyebilirsiniz. Oldukça hoşgörülüdür. O, diğer burçların kızları gibi yanınızdan geçen kıza baktığınız için dırdır etmez. Sadakat konusunda son derece hassastır. Boğa kızlarının baskıya, zorbalığa tahammülleri yoktur. İnsanların içinde asla kafa tutmamalısınız. Acele işten hiç hoşlanmazlar. Oldukça iyi bir aşçıdır. O son derece kontrollüdür. Kolay kolay kızmaz. Dırdırcı biri kesinlikle değildir. Hayatı kolaylaştırmak için ellerinden gelen kolaylığı yaparlar. İplerin karşı tarafta olmasından çok zevk alırlar. Şayet karşısındaki kişi idareyi eline alamıyorsa kendisi idareyi hemen ele alır. Ama onun istediği bu değildir. O gerçek bir erkekten hoşlanır. Ölünceye kadar ona sadık kalır. 


Boğa Erkekleri


Boğayı sessiz davranışlarından tanıyabilirsiniz. Boğa ihtiyatlı hareket etmeyi ve düşünüp taşınarak konuşmayı sever. Boğa kolay kolay değişmez. Hiçbir şey sükunetini bozmaz. Bir kez karar vermesi boğa için yeterlidir. Boğa çok nadir canınızı yakacak bir hareket yapar. Rahat bırakılmak ister. Baskı yaparsanız inatçı olur. Üstüne fazla giderseniz öfkelenir. Son derece tedbirli ve geleceği düşünerek hareket etme eğiliminde oldukları halde kızdığı zaman bu tedbirleri inatçılığa dönüşür. Ama bu durum öyle sık sık karşılaşılabilir bir durum değildir. Aslında son derece sakin, sistemli, kararlarını uygulayan, pratik tiplerdir. Normal koşullar altında, istikrarlı, ne istediğini bilen kendine güvenen biridir. Bir kez başladıkları işi, mutlaka bitirirler hatta bunun için oldukça sabırlı davranırlar.


Kariyer


Güvenilir, sadık ve anlaşması kolay çalışandır.Pratik yanı kuvvetlidir ve ayakları yere basar. Başladıkları işi mutlaka bitirirler. Bir işe odaklandığı zaman gözü başka hiçbir şey görmez. Estetik yanı kuvvetli boğa,iş hayatında dahi değer yargılarını kullanmaktan çekinmez. Gelebilecek tepkileri önceden sezer. Biraz gelenekçi olması nedeniyle teknolojiye zor ayak uydurur. Ofisi rahat lüks objelerle dolu, misafirlerini rahatça misafir edebileceği bir tarzdadır. Boğa bankacılık ve finans konularında başarılıdır. ve severek çalışır. Bunun yanı sıra antikacılık, estetik duyarlılık gerektiren moda ve güzellik endüstrisi, değerli taş ve madenlerle alakalı kuyumculuk ve sarraflık, yetenek gerektiren heykeltraşlık gibi meslekler Boğaların önde gelen tercihleri arasındadır.


Para


Üretmeye yatkın olduğu için, para kazanma ve yaşamını devam ettirme özelliği gelişkindir.Borç almaktan ve vermekten hoşlanmaz. Kimseye ihtiyaç duymadan yaşayabilmek için farklı kaynakları yaratır ve kullanıma sokar. Boğa ne kadar çok para kazanırsa kazansın gösteriş yapmayı sevmez. Yatırım yapmadan önce muhakkak araştırır. Kendisi için önce güvenli sonra da karlı olacak en uygun yolu bulur. Gelecek kaygısını hiç bir zaman hissetmek istemez. Gayri Menkul ve antika boğanın en önemli yatırım aracıdır. Borsa risk taşıdığı için uzak dururlar. Boğa kendi sorumluluğunda olan insanları ve geleceğini güvence altına aldıktan sonra para harcamaya başlayabilir. Estetiğe düşkün olduğu için, iyi kıyafetler, iyi bir marka araba, lüks ve güzel döşenmiş bir ev boğa için en önemli harcama unsurlarıdır. Genellikle eli sıkı olarak tanımlanmasına rağmen, sevdikleri için para harcamaktan çekinmez. Ayrıca çevresindeki insanlara maddi kaynak yaratmalarında düşünsel ve fiziksel boyutta yardım etmekten kaçınmaz.


Aşk


Boğa karşısında ki insana ilgi duysa bile bunu belli etmesi olukça zaman alabiliyor. Boğalar oldukça sabırlıdırlar. Onunla beraber olabilmek için, sabırlı ve sakin olmayı öğrenmek gerekir. Boğa ile girilebilecek bir ilişki de insiyatif kullanacak olan karşı taraftır. Boğa birlikteliği başlatabilmek için karşısında ki kişinin onunla birlikte olmaktan zevk aldığını söylemesini bekler. Güzel döşenmiş bir ev, güzel yemekler, hafif müzik boğanın etkilenmesini sağlar. Kuvvetli iradesi ile boğanın insana huzur veren bir yapısı vardır. Ani belirsizlikler ve ani değişiklikler ilişkinin zora girmesine neden olur. Birlikte olduğu insanı bir an bile aklından çıkarmaz. aşkını ilk günkü gibi korur. Boğanın bağlılığından şüphe duymazsınız. Kendisini anlayan insanlarla beraberken hayatı dolu dolu yaşar.


Seks


Cinselliğe ve erotizme doğuştan yatkındır. Dış görünüşünden hiç anlaşılmayacak kadar tutkulu , ihtiraslı ve aktif bir cinselliğe sahiptir. Her alanda olduğu gibi, bu alanda da kolayca harekete geçmesi mümkün değildir. İçindekileri karşıdaki kişinin onayından sonra ortaya çıkarmaya başlar. Değişimlere direnen boğa cinsellikte kuralların dışına çıkabilir. Boğa isteğin, arzularını açık açık belli etmekten çekinen bir yapıdadır. Ancak cazibesini ve çekiciliğini ve aşk oyunlarını kullanmaktan da geri kalmaz. Adım adım ilerlemeyi tercih eden bir yapısı vardır. Boğa duyarlı bir aşıktır. Onun mutluluğu için elinden geleni yapar. Bildiklerinden uzaklaşmak cinsellikte bile olsa boğa için oldukça zordur.


Sağlık


Genelde kısa boylu, tombul surat, şişkin göz, kalın boyun, esmer ten, geniş omuz, genellikle kıvırcık saçlıdır.Genellikle sağlık ve iri yapılıdırlar. En sık görülen hastalıkları bademcik şişmesidir. Ses kısıklığı, kabakulak, guatr, çıban en çok görülen sağlık problemidir. Sakin yaşadıkları için pek bir bedensel hastalıkları yoktur. Romatizmal hastalıklara karşı erken yaşlardan itibaren önlem almak zorundadırlar. Boğanın yaşamında kurduğu o dingin hayatın bozulması ruhen ve fiziken hastalanmalara neden olabilir. Çok çabuk kilo alırlar. Kilo almaya yatkınlardır. Bedensel egzersizler yapmaları şarttır. Sindirim sistemi problemleri de en çok boğalarda görülür. Mutlaka sindirimi düzenleyici bol sıvı tüketimi yapmaları gerekmektedir. Ev yapımı hazırlanan çaylar ve ev yapımı hazırlanan ilaçlar ruhsal dinginlik ve bedensel sağlık kazandırır. Cinsel organlarına ve salgı bezlerine de dikkat etmeleri gerekmektedir. Diğer insanlara göre çok sağlam bünyeleri vardır. Boğaların bir diğer iyi yönleri de doktorların verdiği ilaçlar düzgün olarak içerler. Hastalığı zayıflık olarak nitelendirdikleri için de hasta olduklarına inanmazlar.


İş Ortaklığı


Oldukça iyi çalışan bir iş kafasına sahiptirler. İşine olan bağlılığı ve zorluklardan yılmaması, geleceğinin güvencesi olacaktır. Pek sıkıcı olmayan bir ortaktır. Birlikte çalıştığınız işin içinde ki en küçük ayrıntılara indiğini göreceksiniz. İşi şansa bırakmaktan nefret eder. Sıkıcı bir çok işi ortağınıza bırakabilirsiniz. Aranızda ki bütün sorunları olgunca tartışabilirsiniz. Hayallerinizin gerçekleşmesinde onun güzel düşüncelerinden yararlanacaksınız. Başlayacağınız iş risk içeriyorsa soracağı bir çok soruya akıllıca cevaplar vermeniz gerekmektedir. Zorlukları kendi yöntemleriyle yenmek ister. Bir iş için harcadığı zaman önemsizdir. Son derece inatçıdır. Bir düşünceyi kavraması da zaman alır. İlgisini çeken bir konu varsa onu iyice anlayıncaya kadar uğraşır. Yapmayı kafaya koyduğu bir işten hiç kimse geri döndüremez. Fikirlerinizi beğenmediği zaman ilgilenmez. Rahatlıktan hoşlanır. Sahip olduğu her şeye büyük bir heyecanla bağlıdır. Namuslu ve sadıktır. Para konusunda çok dürüst bir kişidir. Eğlence yaşamına kapıldığı zaman harcamaları artar. Son derece sabırlıdır ve kendini kontrol edebilir. Boğalar insanlar içinde en güç sinirlenen insanlardandır.


Arkadaş Olarak Boğa


Boğadan daha güvenilir bir arkadaş bulamazsınız. Sundukları sağlam, sevimli, sıcak arkadaşlık aranan en büyük özelliğidir.Başlangıçta sessiz ve çekingen olan boğalar daha sonra neşe kaynağı olacaktır. Maddi olarak iyi bir yerde olmayabilirler ancak varlıklı ve sözü geçen arkadaşları vardır. Onların arasında ki yeri mutlaka alırlar. Hayatın artistlik yönlerinden zevk alırlar. Boğa yaratıcı, uyumlu, ve güzel olan çok şeye yatkındır.Hafta sonları arkadaşlarıyla özel uğraşları olur. Boğalar çok iyi ev sahibi oldukları için onların evine gitmekte çok özel bir durumdur. Evleri ya bahçeli ya da kırsalda bulunur. Evleri iyi döşenmiş, rahat ve olabildiğince lüks olacaktır. Arkadaşlık için biraz kuşkucu ve karamsardırlar. Kendilerini pek hoşsohbet görmedikleri için hemen kaynaşamazlar. Yabancılara karşı girişken davranmak pek boğalara göre değildir. Başlangıçta ağır başlı ve dingindirler. Patronu,iş arkadaşları ve onların aileleri ile sıkı dostluklar kurarlar. İş ilişkilerini bozmadan arkadaşlıkları yıllarca sürebilir. Kendini bilmez davranışlardan çok çabuk etkilenirler. Yakın arkadaşlarıyla bir kenara çekilip heyecanını yitirmeye de yatkındır. Yinelenen eskimiş konuşmalarla süregelen eğlence anlayışına kapılırlar. Kolay kolay yeni arkadaş edinemezler ama eski arkadaşlıklarını da canlı tutmayı başaramazlar.


Hediye Seçiminde Boğa Kadını


Parfüme olan ihtiyacı hiç bitmez, ona rahatlıkla parfüm , güzel kokulu krem alabilirsiniz. Ona çiçek gönderebilirsiniz. Doğal kumaştan kıyafet alabilirsiniz. Kaliteli pamuktan gecelik ya da tene batmayan yumuşak bir şeyler alabilirsiniz. Pahalı olarak inci kolye alabilirsiniz.


Hediye Seçiminde Boğa Erkeği


Konser biletleri iyi bir hediye olacaktır. Kaliteli ve şık bir restoranda akşam yemeği de güzel bir hediye olacaktır. Dvd player ve güzel film kolleksiyonları tercih edilebilir. En kaliteli giysiler ya da kırmızı şarap tercih edebilirsiniz.


Boğa Kadını ve Koç Erkeği


Ortak yanlarınızın çok olmasına rağmen evliliği nadiren yürütebilirler. Koç başka bir insandan emir alamaz. Kontrolü eline almayı seven bir boğaysanız size zor gelse de onu kazanmak için bu huylarınızdan vazgeçmeli ya da kendinize yeni bir eş aramalısınız. Koç başarılı ve geleceği parlak olan bir erkektir. Koç için aşk, iki insan arasında özeldir ve başkalarına kapalıdır. Herkesin gözü önünde aşk ilanları çok ters gelir. Koçun düşünme hızına ayak uydurmada bazen zorluk çekeceksiniz. Koçlar iddialıdır. Bütün hobi ve eğilimlerini paylaşmak isterler. Sizden bir çok şey isteyebilirler. Para konularını siz elinize almalısınız ticari yaklaşımınız onunkinden daha gelişmiştir.


Boğa Kadını ve Boğa Erkeği


Kendi hatalarınızı ve zayıflıklarınızı eşinizde anında göreceksiniz.Aynı derecede heyecanlı birisinin doldurabileceği ihtiyaçlara sahiptirler. Bundan dolayı oldukça iyi bir ilişki olabilir. Boğa kendi yolunu çizmeye alışkındır. Ciddi fikir ayrılıkları ilişkiyi zedelemez. Uzun bir beraberlik için ortak ilgi alanlarınızı mutlaka bilmelisiniz.İkiniz de rahat bir yuvadan hoşlanırsınız. Boğa hata yapmaktan nefret eder. Bu yüzden sizden fedakarlık bekler ve bu sizin için pek de kolay değildir. Ona destek olmanız ve tekrar özgüvenini kazanması için sizin yardımınıza ihtiyacı vardır. İlgi alanlarınız çoktur. Aşk ve sadakatten aynı şeyleri anlarsınız. Boğa sadakatsizlik anlamında sizi asla şaşırtmaz.Böyle bir güven eksikliği beraberliğinizin bozulması için yeterli bir sebep olur. Çocuklar sizi birbirinize daha çok bağlayacaktır.


Boğa Kadını ve İkizler Erkeği


Boğa olarak ona çok zor karşı koyabilirsiniz. Kaygısızlığı sizin gibi gerçekçi bir insanı çok sinirlendirebilir. Siz başladığınız bir işi sona erdirmek isterken, o elinden geçen imkanları değerlendirmez. Çünkü herşeyden çabucak sıkılır. Uzun süreli ve heyecanlı bir beraberlik istiyorsanız, çok fedakarlık yapmanız gerekebilir. İkizlerle birlikte olmak isteyip istemediğinizi önceden iyice düşünün. İkizler bir eşe kolay kolay bağlanamaz ve olgunlaşmaları çok uzun sürebilir. Sadakatin ne olduğunu pek anladıkları söylenemez.


Boğa Kadını ve Yengeç Erkeği


Yengecin güvenini tamamen kazanırsanız sizi kabul edecektir. Çünkü o utangaç ve çekingen bir insandır. Elde edecekleriniz zaman harcamaya ve sabretmeye değer. Yengeç erkeği centilmedir. Hiç olmadığı kadar iltifat eder. Sevilmek için her şeyi yapar. Aşık olarak utangaçtır. Çok tutkulu değildir. Fakat sabretmeyi bilir. Yaşamınızın büyük kısmı evde geçecektir. Evde oturmaktan hoşlanır. Evi yalnızken de düzenli olur. Çocuklarla iyi anlaşır ve onlara sevgi dolu ve anlayışlı bir baba olur.


Boğa Kadını ve Aslan Erkeği


Genelde ikiniz de birbiriniz hakkında pek fikir sahibi değilsiniz. İkiniz de gerçekçi, yaşam hakkında sabit fikirlere sahip, iradeli ve yumuşamaz tipsiniz. Şayet sizi seviyorsa yapmayacağı şey yoktur. Size her zaman güvenli bir hayat sunacaktır. Mesleğinizi bırakmanızı isteyebilir. Ev işlerinde çok yeteneklidir. Çocuklar için adil ve disiplinli bir babadır.


Boğa Kadını ve Başak Erkeği


Başak keskin bir zeka, mantıklı ve gerçekçi bir yaşam anlayışıyla kendini gösterir. O, sakin ve genelde dürüst bir insandır. Sizin karşı cinste aradığınız tutku ve ateş onda eksiktir. Eline yüzüne bulaştırma korkusuyla ilk adımı nadiren o atar. Şayet ona aşıksanız ilk adımı siz atın. Çok romantik bir aşık değildir. Ona biraz yardım ederseniz daha iyi olabilir. Kendisiyle ilgili bir şey anlatıyorsa heyecanlı ve coşkuludur. İnsanların yanlışlarını ve zayıf yönlerini anlama konusunda iyidir. Başak bakımlı olmaya önem verir. Öncelikle de eşinde bunu arar. Dağınıklığı asla sevmez. Sevgi ve anlayışlı bir baba olacak. Size güven verecek.


Boğa Kadını ve Terazi Erkeği


İkinizinde güzel olan  her şeyi sevmek gibi bir özelliğiniz var.Yardım severdir. Bol bol öğüt verir. Dikkat çeken ve saygı duyulan bir tiptir. Mutlu etmek için yaptığınız her şeyi görecek ve takdir edecektir.Sizi aldatmayacağından emin olabilirsiniz. Terazi bütün istek ve taleplerinizi yerine getirecektir. Sizi seksüel açıdan kesinlikle zirveye çıkartacaktır.


Boğa Kadını ve Akrep Erkeği


Akreple başa çıkmak genelde zordur. Kendine güvenir,tutkuludur ve cinsellik onu bağlayıcı bir rol oynar. Açık sözlülüğü ne zaman sizin tarafınızda olduğunu açıkça gösterir. Sizi aldattığından şüphelenmenize gerek yoktur. Ara sıra cimri olabilir ama asla bir eksiğiniz olmaz. Sadakatsizliği asla kaldıramaz. Bütün sorunlarınızı rahatlıkla anlatıp çözüm arayabilirsiniz.


Boğa Kadını ve Yay Erkeği


Yayla uyumlu bir ilişki için kendinizi hazır hissettiğiniz de kişiliğinizden ödün vermeniz gerekir.Sinirlenmeyi sever ve sakarlık yapacağı tehlikeli işler arar. Yay ile heyecanlı ve eğlenceli bir yaşam sizi beklemektedir. Teselli ve yardıma ihtiyacınız olduğunda bütün bir geceyi rahatlıkla sizi dinleyerek geçirebilir. Sizi değiştirme çabaları bir süre sonra vazgeçecektir. Endişe ve korkularınızdan yayın yanında kurtulursunuz. Parasını dikkatli harcayamaz. Çocukları sever ve onlarla iyi anlaşır. Uyumlu bir aile yaşamı, durulmasını sağlayabilir.


Boğa Kadını ve Oğlak Erkeği


Oldukça düşünceli, utangaç ve ilgisiz gibi görünmesine sebep olacak kadar sabırlıdır. İlişkisini korumak için çok az konuşur. Duygularının incinmesinden çok korkar. Şayet ona aşık olduysanız görüşme isteği sizden gelmeli. Para biriktirmeyi bilir, her şeye büyük bir özen gösterir. Sizin ve kendisinin güvenliği çok önemlidir. Rahat bir yuva isteği ikinizin de ortak yönleridir. Sorumlulukları çok ciddiye alan oğlak güvenliğe ihtiyaç duyar ve bunun için elinden gelen her şeyi yapar. Kaderciliğe yatkındır. Siz onu bu düşüncelerini kafasından atmasına yardımcı olabilirsiniz. Ailenin reisi olarak görünmek ister ve saygı görmek ister. Eğitim yöntemleri biraz sıkıdır ve buna alışmak kolay olmayabilir.


Boğa Kadını ve Kova Erkeği


İkinizin yaşama karşı bakış açısı oldukça farklıdır. Boğa ne kadar gerçekçiyse kova bunun tam tersidir. Kova romantik ve hayalcidir. Dünyanın nasıl olması gerektiği hakkında düşünüp durur. Gerçekliğe yaklaşmayı pek sevmez. Kova tek bir insanla yaşamayı pek sevmez. Bu davranışı sizin için değiştirmeyi pek istemeyecektir. Kıskançlığınızı saklamak zorundasınız, mutlu olamazsınız. Yine de sitem etmezseniz, anlayış gösterirseniz, küçük şeyleri fazla büyütmezseniz, her zaman size geri dönecektir. 


Boğa Kadını ve Balık Erkeği


Balık ilk karşılaşmanızda, sizde hassas ve çaresiz bir insan izlenimi bırakır. Genelde değişik yaklaşım biçimleri sunan, her zaman yeni fikirler üreten bir tiptir. Sizi sabırla dinlemesine rağmen, sizin mantığınıza yaklaşacağını sanmayın. Balık için nasıl yaşadığı önemli değildir. Balık hayatın bir çok yönünü anlamaz. Değişimleri ve heyecanları sever. Şansı yaver giden bir adamdır. Çocuklarınızın iyi bir yere gelmesini istiyorsanız eğitimleriyle siz ilgilenmelisiniz. Onunla yaşamak kolay olmayacaktır.


Boğa Erkeği ve Koç Kadını


Bu ilişki de ikinizde her şeyi elinizde tutmak istersiniz. Kendine güvenen boğa, koç kadınını seçer. Koç hırslıdır ve hiç bir şekilde işini bırakmayı istemez. Ayaklarının üzerinde durabilecek hale gelmeye çalışır. Rahat bir evi en az sizin kadar sever ve ister. Koçun yanında hayat asla sıkıcı olmaz. kimi zaman gerçekten zor bir insan olabilir, çok anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekmekte. İhmal etmeye başlarsanız size olan ilgisini derhal kaybeder. Aslında size yaslanmak isteyen güvensiz bir insandır. 


Boğa Erkeği ve Boğa Kadını


Ona sahiplenmeye kalkışmayın yoksa problemler başlar. O da evlenince düşünce ve hareket özgürlüğünü kaybetmekten ve kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Görüş farklılıkları kimi özel durumlarda artacaktır. Evlilik bağlarını koparmaya hiç çalışmayın, boğa kadınının korkularını ve kıskançlığıyla karşı karşıya kalırsınız. İkiniz de tutkulu insanlarsınız. Şayet güler yüzlü ve anlayışlı olursanız. İdeal bir çift haline gelirsiniz.


Boğa Erkeği ve İkizler Kadını


İkizler sürpriz yapmayı severler. İkizler genelde çoğu hüsranla biten ilişkileri çok erken yaşamışlardır. Cinsel tutkuyla doldurmaya çalıştığı duygusal ihtiyacını gidermek için çok sabır ve anlayış göstermeniz gerekir. Bütçenizi kendiniz tutsanız iyi olur çünkü parayla arası iyi değildir. 


Boğa Erkeği ve Yengeç Kadını


Yengeç sizde sert gerçekliliği ve aykırılıklarını gizleyecek erkeği bulur. Şayet böyle olmadığınız halde böyleymiş gibi davranırsanız bunu hemen sezgileriyle anlar. Onu içtenliğinizle etkileyin. Yengeç kadınları duygusal iniş çıkışlar ve duygularında sonsuz bir değişkenlik yaşarlar. Onun dengesini tekrar yakalaması için birbirinize güvenmelisiniz. Zayıf noktalarını çok zor düzeltir. Özel yaşamında, mesleğinde söz sahibi olmak ister, zayıf noktalarının gösterilmesine tahammül edemez.


Boğa Erkeği ve Aslan Kadını


Nerede ne yapacağını tahmin edemezsiniz. Sizi zor durumlara sokmaktan hoşlandığını bile düşünebilirsiniz. İkinizin arasında uyumlu ve uzun bir beraberlik olması için büyük bir aşkla birbirinize bağlı olmanız gerekmektedir. Aslan birisine gerçekten ilgi duyuyorsa onu tutkularıyla mutlu edeceği yatak odasına götürür. Aslan kadınının kariyer tutkunu olduğunu unutmamak lazım. Onunla bir şekilde güvenli bir ilişkiye başlarsanız, aşkından ve sempatisinden emin olabilirsiniz. Kendisini düzeltmeyi pek istemez.


Boğa Erkeği ve Başak Kadını


Başak sizden, bir çok konuda onunla aynı yaşam görüşünü paylaşmanızı ister. Hemen her konuda haklı olduğunu sanır. Para biriktiren birisidir. Kendine güvenir ve haklarını iyi bilir. Koruyucu bir erkekten hoşlanmaz. Sorumluluk almaya alışıktır, hiçbir zaman bu değişmez. Bazen çok sabit fikirli olurlar, iyi gözlemcidirler, ondan zayıf noktalarınızı saklayamazsınız. Başaklar çok dürüsttürler ve eşlerinden de bunu beklerler. Yalan söylenmesini asla kabul edemez. Başağı hemen hemen kimse kandıramaz. Bunları hemen hisseder ve bundan çok rahatsız olur. 


Boğa Erkeği ve Terazi Kadını


Terazi kadını hayatı çok rahatlıkla zorlaştırabilir. Bir gün sıcak ve içtenken başka bir gün sizi oldukça soğuk bir şekilde karşılayabilir. Onu anlamaya çalışmaktan vazgeçmelisiniz. Onunla her şeyi paylaşabilirsiniz. Ama yine de asla sadece sizin olmayacaktır. Bir çok ortak noktanız olmasına rağmen, kendinize bağlamak için çok şey vermeniz gerekir. Evlendikten sonra da işinden ayrılmayı istemez, özel ilgi alanlarına yönelmek ister. 


Boğa Erkeği ve Akrep Kadını


İkinizinde kendinize ait farklı dünyalarınız var. Duygularını ifade ederken kendilerini kontrol edemezler. Eğer hakimiyetini kaybeder ve sizi aldırmaya başlarsa susmalısınız. Akrebi kıskançlığından ve sahiplenme isteğinden vazgeçiremezsiniz. Dışardan çok cazip ve çekici göründüğü için bir çok erkeği kendine çeker. Her türden insanı hemen anlamasıyla kendini gösterir.


Boğa Erkeği ve Yay Kadını


Yay fazla ateşli ve daldan dala konan bir tiptir. Yaşamın neresinde olduğunu tam olarak bilemezsiniz. Oldukça dakiktir, gecikmelerinize tahammül edemez. Yay tipik bir iş kadınıdır. Kariyer yapamayacağı bir işle uzun süre ilgilenmez. Kendinize duyduğunuz gücen onu size doğru çekecektir. Yay biraz patavatsızdır, genelde yanlış şeyi yanlış yerde söyler. Çocuk yetiştirme konusunda pek iyi değillerdir. 


Boğa Erkeği ve Oğlak Kadını


Oğlağın kullanmasını bildiği keskin bir zekası vardır. Bununla sadece kendi arkadaş çevresinde değil, mesleki ve özel yaşamınızda ki ilgi ve eğilimlerinizde de kendi yerini hemen alacaktır. Zenginlik onun için önemli değildir. Neşeli görünmesine rağmen bunun arkasında ciddi ve düşünceli bir doğa vardır. Derin ve yoğun duygulara sahiptirler. Her zaman ortaya yeni ve alışılmamış fikirler çıkartacaktır. İkinize de rahat bir yuva  ve mutlu bir aile yaşantısı çok şey ifade eder. Sevgisinden emin olabilirsiniz.


Boğa Erkeği ve Kova Kadını


Yumuşak başlı ve esrarengizdir. Karmaşık bir yapısı vardır. Bu size çekici gelecektir. Hayalperest bir tiptir, ayaklarının yere basmasını sağlamak oldukça zordur ama siz bunu başarabilirsiniz. Bu kadına ayak uydurmak boğa için kolay değildir. Kimi hareketlerinden utandığınızı belli ederseniz sizi kızdırmak onu çok eğlendirecektir. Sınırsız bir şekilde yardım severdir. Kova ile ilişkiye başlamadan önce birbirinizi iyice tanımanız gerekmektedir. 


Boğa Erkeği ve Balık Kadını


Sizin için çok uygun bir eş olabilir. Romantik, mutluluk özlemi içerisindedir ve prensip sahibi bir erkek arar. Canlılığınızdan hoşnuttur ve işinizde de bunu devam ettirmenizi ister. Entrikaları sever, bazen de kendi düş dünyasına dalar ve gider. Ona dikkat edeceği bir erkeğe ihtiyacı vardır.Düşüncesiz haretketlere yatkındır. Hiç düşünmedençok fazla para harcayabilir. İçinde kendinizi iyi hissedeceğiniz, iyi döşenmiş güzel bir eve son derece özen gösterir. Koruyucu bir annedir. Çocuklarına yokluğu da öğretir.




0 yorum:

Yorum Gönder