Pages

3 Aralık 2014 Çarşamba

ikizler Burcu





Grubu: Hava


Uğurlu Gün: Çarşamba


Uğurlu sayı: 5


Uğurlu Taş: Akik ve inci


Uğurlu Renkler: Sarı, Gri, Açık Mavi, Pastel Renkler


Uğurlu Çiçekler: Çiğdem, Mimoza


Uğurlu Kokular: Gardenya, Yasemin, Sümbül


Uğurlu Müzik: Pop


En Belirgin Özellik: Seziş


En Büyük Hedef: Yazarlık


En Büyük Hata: Gevezelik


En Büyük İstek: Büyük bir yazar olmak


Olumlu Huyları


Her işe yatkın, uyumlu, entellektüel, mantıklı, çabuk kavrayan, canlı, konuşkan, eğlenceli, hareketli, yazı yazmaya ve yabancı dillere yetenekli, zamana uyan gençlik dolu.


Olumsuz Huyları


Kurnaz, değişken, yersiz bir biçimde meraklı, huzursuz, kararsız, iki yüzlü, sinirlerini kontrol edemeyen, dedikoducu, yüzeysel, diken üzerinde yaşayan


Genel Özellikler


Her işe yatkınlıkları ve çift karakterleri ile tanınırlar. Çabuk düşünüp, çabuk hareket ederler. Aynı anda bir kaç işi birden yapabilirler. Neşeli ve mutlu oldukları anda suratsız ve huzursuz olabilirler. Her zaman haklı olduklarını ileri sürerek görüşlerini değiştirmezler. Herhangi bir konuda bilgisi az olsa bile bu bilgileri ustaca sıralayarak çok iyi biliyorlarmış gibi gösterebilirler. Çok iyi blöf yaparlar. Zeki, akıllı, çekicidirler. Öğrenmeyi sevip, entellektüel konuların tümüyle ilgilenirler. En büyük kusurları kararsızlıkları ve yüzeysel tartışmalarıdır. Çalışmalarında fazla ciddi oldukları söylenemez. Bir şeyler üreten kafaları olmasına rağmen, katı konular üzerinde çalışmayı yeğ tutarlar. Telefonda saatlerce konuşurlar. Değişkenlikten büyük zevk alır fakat bu yüzden huzursuz olurlar. Gerginliklerinden ötürü zihinsel ve bedensel rahat kavuşamazlar. İlgilenebilecekleri birden çok konu varsa mutlu olurlar. 


Zor şartlarda kontrollerini kaybetmeden, beklenmeyen çözümleri sağlayabilirler. Eğlenceli konuşmaları, terbiyeli davranışları ile kendilerini hemen sevdirirler. Bir yere ya da bir şeye bağlı kalmayı sevmezler. Değişikliğe meraklı olduklarından devamlı bir şeylerin arayışı içindedirler; bu yüzden de ortam değişikliğinden ve gezmeden hoşnut kalırlar. Parayı güç ve özgürlük için isterler. Kendi paralarına karşı tutumlu davranıp başkalarının paralarını kolayca harcayabilirler. Maddeci olup kazançları konusunda kurnazca davranırlar. Kimi ikizler yalana yatkın olurlar. Sevdiklerini ve arkadaşlarını çok eleştirirler. Yasa dışı işlere kolayca bulaşabilirler. Kavgacı olmayıp tartışmayı severler. Bu insanlar burçlar kuşağının anarşistleridirler. Ayrıcalıklarını belli edip, kurulu düzene baş kaldırıp, kuralları çiğner ve kişilere karşı koyarlar. Olgunlaştıkları zaman başkalarıyla iyi geçinmek gerektiğini öğreneceklerdir. Aşk mektuplarını birer edebiyat eseri gibi yazarlar. İkizler sürekli bilgi toplayan ve topladığı bilgileri değerlendirerek sonuca varmaya çalışan bir yapıdadır. İkizler fikir alışverişinde bulunmak, edindiği bilgiyi diğer insanlarla paylaşmayı sever. Kendini iyi tanırlar ve ihtiyaçlarını bilirler. Değişikliklere hemen adapte olabilir. Diğer insanların düşüncelerini rahatlıkla anlayabilir ve taklit yeteneklerini de çok iyi kullanabilirler. Diğer insanların duymayı istediklerini söylemek gibi bir eğilimleri de vardır. 


Bir işe başlamadan önce her şeyi mantıklı bir şekilde ele alırlar. İkizler, konuşkan, algıları kuvvetli ve her şeye karşı meraklı bir karakter sergiler. Yeniliklere, içinde yaşadıkları zamana ayak uydurmakta çok başarılıdırlar. Doğal çok yönlülüğü ve değişen ilgileri ikizleri çok kişilikli bir karakter kazandırır. Yaptıkları işe konsantre olmak ve teker teker bir şeylere başlayıp bitirmeyi öğrenmek ikizlerin temel ihtiyacıdır. Konudan konuya kolaylıkla atlaması, dağınıklığa ve enerji israfına yol açar. Etrafında ki insanların pek çok zaman, hız konusunda ikizlere yetişmek için özel çaba sarf etmesi gerekir. Dinlemeyi beceremeyen ikizler, genellikle konuşmaya başladığı ilk andan son nefesini verinceye kadar hiç susmaz. Kendi hayatı, istekleri, düşünceleri ve eylemleri hakkında sır tutmak istemesine rağmen, başkalarının gizemlerini öğrenmek için elinden geleni yapar. Her konuda az da olsa bilgi sahibi olmak isteyen ikizler, ilk intibada karşısında ki insanı kolayca etkileyebilir. Kendine hayran bırakır. İnsanlarla çok kolay iletişime geçen, arkadaş canlısı, sosyal yaşamı seven ve toplumsal olarak aranan bir yapısı vardır. İkizler giysilerini, işini, aşkını, evini de düşünceleri kadar çabuk değiştirebilir. Ona bir şey anlatmak istiyorsanız konuya dümdüz girin çünkü o ayrıntılarla uğraşmaz. Sizi dinlediğinizi sandığınız sırada o bambaşka şeylerle ilgileniyor olabilir. Sizin anlatmaya çalıştığınız şeyin ne olduğunu kavramıştır. İnanmıyorsanız sorun size hemen uygun bir cevap verecektir. Tutucu, tutumunun ne olduğunu bilmeyen kimselere sabır gösteremez. İkizlerin hızlı, sempatik bir dostluk ve olağan üstü çabuk ama zarif hareketleri vardır. İkizlerin bir yere ve ya bir fikre bağlı tutmaya çalışmak yanlış bir davranıştır. İkizlerin hızlı kavrayan pratik zekası sizin anlattıklarınızdan fikir sahibi olması için yeterli olacak ve derhal konuya hakim olacaktır.


Sıradan işler belli bir zaman sonra mutsuz olmalarına neden olur. Monotonluktan nefret ederler. Onunla arkadaşlık çok eğlencelidir. Konudan konuya geçip hiç susmadan konuşabilirler. Sürekli heyecan ve değişiklik isterler. Gerçek niyetlerini gizlemek gibi ihtayaçları vardır. İnandığınız şeylerden sizi nasıl saptıracağını çok iyi bilir. Pratik zekasını ve usta dilini sizi yıldıracak şekilde kullanabilir. Az bir çabayla iki işi birden yapabilmektedir. Yazı yazma konusunda kabiliyetlidir.İkizler genelde birden fazla yabancı dili konuşurlar, anlar ve ya okurlar. Dillere karşı müthiş yetenekleri vardır. İkizler çıkabilecekleri en üst seviyeye çıkmayı isterler. Çok çeşitli yetenekleri vardır. Pek sabırlı oldukları söylenemez. 


İkizler Kadını


Cinsellikle araları iyi değildir. Onun kendisine herhangi bir şeye kaptırarak uzun süre bir yerde durması zordur. Onun zihni sürekli olarak orada burada dolaşır durur ve aynı anda bir sürü yorum ve eleştiri yapar. Belli bir olgunluğa erişinceye kadar gönül ilişkileri onun için oyundan başka bir şey değildir. Sizi çok beğenirken bir anda eleştiriye de başlayabilirler. Göründükleri kadar duyarsız değildirler. Bir çok değişken hayal kurarlar. İkizlerin diğer insanlara göre daha fazla anlatacak şeyleri vardır. İkizlerin sizin şefkatinize ihtiyacı olduğunu unutmayın. Yaratıcı olan, tiyatrodan, edebiyat dünyasından hoşlanan bir erkek onun için oldukça çekicidir. Hayat dolu ve neşeli bir arkadaştır. Romantik bir ilişkinin gerektirdiği bütün duygusal yaklaşımlardan hoşlanır. O, donuk, boş ve ya monoton bir kadın değildir.


Anne olmayı da çok ister ama bu onun gözünü korkutur.İkizlerin müthiş bir arkadaş olduğunun farkına vardığınız zaman bunun ne kadar keyifli olduğunu hemen anlayacaksınız. Ondan kararlılık ve değişmezlik beklemeyin. İkizlerden sadakat bekliyorsanız onun aşkını kazanıp ilginçliğinizi yitirmemelisiniz. Onda iyi bir iş kafası vardır ve tüm orjinal fikirlerinizi destekleyecektir. Çalışmaktan asla çekinmez, kazandığı parayı nasıl harcayacağını da çok iyi bilir. Uçuk kaçık bir izlenim de yaratsa, göründüğü kadar uçarı değildir. İkizler aynı zamanda huysuzdurlar. Oldukça bağımsız bir yapısı olduğunu unutmayın.


İkizler sıradan ev işlerinden bıkan ve canı sıkılan bir kadın olacaktır. Ev işlerinin beklemesin de pek bir rahatsızlık duymaz. Yaşamın sizde yarattığı düş kırıklıklarını sempati ile karşılayacaktır. İkizlerin lezzetli yemekler ve süslü masalar kurmak gibi bir becerisi de vardır. Güler yüzlü ve neşeli bir anne olacaktır. Çocukların kendisini sınırlamasına izin vermeyecektir. Çocuklarda onun bu bağımsızlığını görecek ve bağımsız kişiler olarak yetişeceklerdir. 


İkizler Erkeği


İkizler, insanlardan hoşlanır. Ne kadar çok insan olursa o kadar çok mutlu olur. Tatlı bir konuşmacı olmayan ikizler hemen hemen yok gibidir. Eşsiz bir zevki vardır, espirilerle doludur ve komplimanları sıcak ve içtendir. Sosyal davranışların bir ustası gibidir. 


Çok sayıda insanla tanışmaya bayılır. Sabırsız, eleştirici ve huysuzdur. Onun kendisine ait olan ve başka hiç bir kimseyle hatta sizinle bile asla paylaşmayacağı bir iç dünyası vardır. Çok ihtiraslı ya da dramatik davranışların süre gelmesi halinde bıkacaktır. Onun değişkenliğine siz de ortak olun. Kendi zeka düzeyinde bir arkadaş peşindedir. Eski anılara, yerlere, insanlara ve bir süre şeye derin ve sürekli bir bağlılık duymaz.  O kalabalıkları sever ve uzun süre yalnız kalmaktan nefret eder. Para konusunda eli açık bir insanken birden bire cimri olabilir. Orjinal fikirler üretip bunları başkalarının hizmetine sokan bir kişidir.


Kariyer


Çok hareketli, huzursuz ve kolayca alışılabilen ikizler rutin işlerden çok,hareketlilik gerektiren, çeşitli konuları kapsayan alanlarda büyük başarılar elde etmesi söz konusudur. İnsan ilişkilerinde başarılıdır. Liderlik tutkusu olmayan ikizler, iş arkadaşlarına, bildiklerini ve tecrübelerini aktararak onları geliştirmeyi severler. Yeni fikirleri, gelişmeleri ve projeleri sevinçle kabul eder. Çok hızlı düşünüp, hızlı uygulamaya geçen ikizlerin diğer insanlarında kendisi gibi olmalarını beklemesi problem haline gelebilir. Ofisi haberleşme merkezi gibidir. İkizler halkla ilişkilerde, araştırmacılıkta çok ileri seviyelere ulaşabilirler.


Para


İkizler para konusunda da uzun uzun düşünmekten, plan yapmaktan hoşlanmaz. Rakamlarla arası iyi olan ikizler bütçesini son derece iyi kontrol edebilir. İkizlerin parayla ilişkileri de zamanla değişir. Kimi zaman bir güç aracı olarak gördüğü para, kimi zaman bir güven aracı halini de alabilir. Bütçelerin de dalgalanmalar yoğundur. İkizleri yatırım yapmaya motive eden diğer bir unsurda yeniliklere olan merakıdır. Hissettiği değişimleri gerçekleştirebilmek için para gereksiniminin farkına vardığında birikim yapmaya ve daha çok para kazanmak için çabalamaya başlar. Ticaretten iyi paralar kazanabilir. Deneysel bir yanı da olan ikizler, farklı yatırım araçlarını kullanmaktan çekinmez. Yeniliklere olan merakı nedeniyle, finansal alanda da her türlü değişimi takip etme ve uygulayabilme yeteneğindedir. 


Aşk


İkizlerin çift karakterli olduğunu unutmamak gerekir. İkizler bir yandan aşka ve güvenliğe ihtiyaç duyarken, diğer taraftan da kuvvetli bir şekilde yeniliğe ve değişikliğe ihtiyaç duyar. İkizler ile bir ilişki sürdürebilmek için onun duygusal ihtiyaçlarını tam anlamıyla tatmin etmek gerekir. Herhangi bir konu da derin bir tartışmaya girmek ikizlerin dikkatini çekmek için yeterli olacaktır. Dürüstlüğe ve samimiyete çok değer verirler. Karşısında ki insan aynı görüşte olmasa bile kendi fikirlerini söyleyen kişileri beğenir ve taktir ederler. Kimi zaman sert bir dil kullanmaktan çekinmez. İkizler aşırı duygusal insanlarla anlaşmakta zaman zaman problemler yaşayabilirler. İkizlerin kıskançlıklarını belli etmekten hiç hoşlanmayan bir yapısı vardır. İkizler karşısındaki kişiyi yeterli ve sadık bir eş olarak görürse, kendisi de aynı şekilde cevap verebilmek için elinden geleni yapacaktır.


Seks


Değişken bir yapıya sahip olan ikizler karşısında ki kişiye her beraber oluşlarında başka biriyle beraber oluyormuş hissini verir. Özel ilişkilerin sürekli olanlarından kaçar. Farklı kişilerle farklı deneyimler arayışındadır. İkizleri cinsel olarak tatmin edebilmek için farklı davranış biçimleri gerekir. İkizler tek gecelik aşklara çok yatkındır. Kontrol edilmeye dayanamaz ve izin vermez. İkizlerin cinsel aktivitesi meraktan kaynağını almaktadır.


Cinselliğin tam ortasında sıkıntı hissederek hiçbir açıklama yapmadan vazgeçebilir. Cinsellik sırasında bile başka şeyleri düşünebilirler. Konsanstrasyonu çabuk dağıldığı için paylaşımdan uzaklaşabilir. Cinsellik sırasında bile susmaz. Bir çok konuyu sevişme sırasında anlatan ikizler çoktur. 


Sağlık


Genelde uzun boylu, biçimli bir beden, uzun kol ve bacaklar, kırmızı ten, kumral saç, açık kahverengi gözler ikizlerin özellikleri arasındadır. 


Soğuk algınlığı ve bronşitte ikizler arasında yaygın hastalıklardandır. İkizler genelde sinirli ve huzursuz olurlar. Gözleri iyi ve keskindir. Fiziksel ve zihinsel olarak sağlıklı kişilerdir. Çok yönlü çalışmaları yüzünden uykusuzluk çekerler. Mızmız bir hasta olup doktorlarını eleştirir. Öğütlerini dinlemezler. İkizler burcu insanları hareketli oldukları için hiç şişmanlamaz ve sindirim sistemleri çok iyi çalışır. Hep bir şeylerle oyalandıkları için hastalıkla ilgilenmezler.


İkizler açık hava da uzun ve ritmik adımlarla yapılan yürüyüşlere ihtiyaç duyar. Tahıllara ve sinirlerini kuvvetlendirecek gıdalara beslenme alışkanlıklarında özellikle yer vermeye dikkat etmelidir.


Dereotu, andızotu, rezene, lavanta gibi otlarla hazırlanan ev ilaçları ve çaylar ikizlerin sinir sisteminin güçlenmesine yardımcı olur. Bisiklet, aerobik ikizler için en önde gelen spor dallarıdır. 


İş ortaklığı


İkizler iş konuşmalarınız da sizi büyük bir ilgi ile dinleyecek ve söylediğiniz her şeyi çok iyi anlayacaktır. Duymak istediğiniz her cevabı hemen verecektir. Bir anda ikizler değişip tümüyle ters düşen bir görüşe takılıp kalabilirler. Kendisini çeken bir işte oldukça eli çabuk ve yeteneklidir.


Cana yakınlılığı, içtenliği, şakacılığı bir çok konuda konuşabilme yeteneği müşterileri arasında iyi bir etki bırakır. Asla müşterilerine karşı iki yüzlülük etmez. 


İyi çalışan bir aklı vardır. Bu özelliğinden yararlanmak istiyorsanız ona destek olmanız gerekir. Sorumluluk duygusu yoktur. Yoğun bir şekilde çalışırken bile işe kendi keyfine göre gidip gelecektir. Şaşırtıcı bir enerjiye sahiptir, sanki dinlenmeye hiç gerek duymuyormuş gibi görünür. Bir takım sorunların nedenlerini araştırmaktansa onları atlatmayı ya da olduğu gibi kabul etmeyi yeğ tutar.


Yanında çalışanlara karşı davranışlarından dolayı pek sevildiği söylenemez. İşler yolunda gitmezse çabucak kızar ve çevresini boş yere telaşa verir.Dırdır etmek ve azarlamak gibi de bir huyu yoktur. Konuşma özgürlüğüne inanır. Yeteneklerini ortaya çıkartmak birazda size bağlıdır. Eleştirici yapısı, onun bir düşünceye saplanıp kalması gibi sıkıntılara da yol açar. Hayalci bir kişiliktir. Size daha çok zihinsel yeteneğe yarar sağlar. İstediği parayı kazandıktan sonra dilediği gibi yaşayabilmek için ortaklığınızı sona erdirebilir.


Arkadaşlık


Çok arkadaş az dost isterler. Arkadaşlık eğlence ve neşedir. Söylediklerinden sorumlu olmak istemezler. Söyledikleri bir şeyin anlaşılmasını isterler. Yargılama yetenekleri güçlüdür. Bu kişilerin rakam ve olayları hatırlama güçleri oldukça gelişgindir.



Çok farklı alanlarda arkadaşlara sahiplerdir. Tanımadıkları bir yerde kısa süreli bir kalış bile bir çok arkadaş edinmelerine neden olur. Bunlar bir kaç serseri ya da valinin ta kendisi olabilir.


Aynı anda farklı konular üzerinde rahatlıkla konuşabilir. İkizler yenilikten hoşlanıp, meraklı ve isteklidirler. Hayatı ve kendilerini ciddiye alanları sıkıcı bulurlar. Duygusal olmadan tartışmaya bayılırlar. Muhalefet yapmayı severler. Asla donuk ve sıkıcı değillerdir. Sosyal hayatta başarılıdırlar. Her ortama kolay uyum sağlarlar. İkizlerin en yakın arkadaşları entellektüel tiplerdir.


Hediye Seçiminde İkizler Kadını


Cep telefonu ya da benzeri iletişim kurabilecekleri her türlü alete bayılırlar. Değişik olan bir çok şeyi severler. Çok sık seyahat ettiği için yeni bir bavul ya da güzel bir çanta olabilir. Kaliteli bir Mp3 çalar ya da Dvd Player hediye edebilirsiniz. Minik okuma lambasına bayılacaktır. Günlük tutmayı sevdikleri için küçük kilitli, bir günlükte onları çok mutlu edecektir.


Hediye Seçiminde İkizler Erkeği


Yeni çıkan kitaplardan hediye edebilirsiniz. Uçak bileti hediye edebilirsiniz. Küçük aksesuarlara bayılırlar. Ses kayıt özelliği olan akıllı cep telefonu işlerine çok yarar. Kurslara gitmeye bayılır. Dil kursu hediye edebilirsiniz.


İkizler Kadını ve Koç Erkeği


Kendisine olan güveni aklınızdan çıkmayacaktır. Yoluna çıkan engellerin hepsine rahatlıkla atlatacak gibi bir izlenim bırakır. İkinizin de coşkulu ve ateşli bir yapısı olduğu için kendinizi dizginlemek zorundasınız, yoksa bu ilişkinin hiç şansı olmaz. Birbirinizi tanımak için zamana ihtiyacınız vardır. Koç için aile yaşamı ve ev çok önemlidir. Koç ailesi için kendisini feda eder. İyi bir babadır. Flörtleri kesinlikle sevmez, çok saldırgan olabilir. Onun bağımsızlık isteklerine saygı duyar ve ateşli yapısını kontrol altında tutabilirseniz sağlıklı bir ilişki elde etmiş olursunuz.


İkizler Kadını ve Boğa Erkeği


Boğa dayanıklı, güvenilir ve dürüsttür. Onunla çok kolay anlaşabilirsiniz. İkiniz de flört etmekten keyif aldığınız için ilişkinin başlarında zevkli zaman geçireceksiniz demektir. Ortak ilginiz olan gezmek ve dostlarla birlikte olmak evlenince boğa için sona erecektir. Akşamları evinde vakit geçirmek ev sahipliği yaptığında bakımlı bir ev söz konusu olduğunda sizden en iyisini isteyecektir. Kendinize ayıracak az zamanınız kalabilir. Gerilimli ev ortamlarını ikiniz de sevmezsiniz. Boğa cinsellikte çok aktiftir. Sizin de aktif olmanızı ister. Ona karşı dürüstseniz o da sizi mutlu etmek için elinden geleni yapacaktır. İnsanları ve durumları anlama yeteneğinize ihtiyacı vardır. 


İkizler Kadını ve Yengeç Erkeği


Yengeç için siz fazla neşeli ve canlısınız. Çok duyguludur ve değer yargıları üzerine yapılan esprilerden hiç hoşlanmaz. Çalışkan bir iş adamıdır onun için başarıya önem verir. Evcimendir, rahatlığı sever ve evde çok fazla zaman geçirir. Yalnızca onun için yaşamanızı ister. Ortak ilgi alanlarınızı yavaş yavaş göz ardı ederseniz kırılganlaşır ve onu yeterince sevmediğinizi düşünebilir. Para konusunda tutumludur, kimi zaman cimri olduğunu bile düşünebilirsiniz. Parayı güvenlik aracı olarak görür. Şayet yatırım yapmak isterseniz önce yengece danışın. Parasını gereksiz lükslere harcamayı sevmez. Hiç bir şeyinizi eksik bırakmamaya çalışacaktır. Yalnız kalmaya alışıktır. Sorunları tek başına çözmesi gerektiğin de, kendini iyi hissetmediğinde içe dönük bir yaklaşım sergiler. Kararlarını bir çok şeye ele alarak verir. Acele etmez ve aceleciliği sevmez.


İkizler Kadını ve Aslan Erkeği


Aslanın çok fazla sevgi ve şefkate ihtiyacı vardır. Kendine güvenin özlemi içindedir. Şayet onu severseniz, onun kendine olan güvenine her ihtiyacı olduğunda güçlendirmelisiniz. Dişiliğini ön plana çıkaran kadınları sever. Göze batmak, şaşırtmak ve saygı görmek ister. Aslan asil ve yüce gönüllüdür. Uyumlu hareketleri, dengeli davranışları ve keskin bakışları ona güçlü bir çekicilik kazandırır. Parası yeterli olmasa bile her şekilde lüksten hoşlanır. Karısıyla gurur duymak ve onu herkesle tanıştırmak ister. Dış görünüşünüzün bakımlı olmasına dikkat edin. Ev işlerinde çok beceriklidir. Zor işleri size asla yaptırmaz, bunlarla kendisi ilgilenir. Çok şefkatli ve uyumlu bir aşıktır. Dürüstlüğü sever ve çapkın değildir. Büyük bir aile istemez. 


İkizler Kadını ve Başak Erkeği


Çok katıdır, ayakları yere basar. Fantaziler ve pratik zekaya pek yatkın değillerdir. Sakin, soğuk ve hükmedicidir. Ona göre her şey düzgün ve açık olmalıdır. Davranışları ve çekingen tarzıyla sizi etkiyecektir. Onda kolay kolay romantizm ve şefkat bulamazsınız. Eşine karşı her zaman saygılı ve kibar olacaktır. Sadık ve dikkatli bir aşıktır. Bağımsızlık ve kariyerinizi korumak isteğinizi anlayışla karşılayacaktır. En büyük korkusu reddedilmektir. Sizi anlamak için çok yoğun çaba gösterecek ama başaramayacaktır. Dürüstlük ve açıklık temel prensipleridir. Ev işlerinde üzerine düşeni severek yapacaktır. Ama etrafı toplamayı sevmez. İlgi bekler ve korunmak ister. Babalık konusunda pek başarılı olamayacaktır. 


İkizler Kadını ve Terazi Erkeği

Terazinin cazibesi ve zekası bir çok şeyi kolaylaştıracaktır. Neşe ve yaşama zevki terazilerin özelliğidir. Akıllı ve hareketli kadınları sever ve sizin değişken fikirlerinizi de çok kolayca kabullenir. Sizi ne zaman ciddiye alması gerektiğini bilir. Problemleri farklı açılardan ele alma tarzı kesin bir karar almasını kolaylaştırır. Terazi çok seçicidir ve her kadınla ilişkiye girmez. Buna karşı vefalı ve sadıktır. Güzelliğinize değer vermesini bilir. Hayalci ve romantiktir. Ve kalbinizin derinliklerine işleyecek güzel ve çekici sözler bulur. Özgürlük isteğinize her zaman saygı duyacaktır. Özel hayatınıza girmeye ve sırlarınızı öğrenmeye çalışmaz. Baskı altında olduğu ve ya gözetlendiği hissine kapılmaktan nefret eder.

İkizler Kadını ve Akrep Erkeği

Bir çok kadın bu kıskanç ve sahiplenici erkeğin yanında kendilerini bırakırlar. Gerçek bir zorba olduğu söylenebilir. İki tarafında cinsel çekiciliği yüksektir. Sizi hayallerinizden koparabilir. Sizin gibi evcimen değildir. Rahatına düşkündür ve onunla ilgilenecek bir kadın aramaktadır. Erkeksi ve güçlüdür. Yorucu bir günden sonra bile sekse zaman ayırır. Lider olmak ister spor yapmayı sever. Ailesini ve çocuklarını çok sever. Onları sıkı bir disiplin ve büyük bir sevgi ile eğitir.

İkizler Kadını ve Yay Erkeği

Yayı kendinize bağlamakta zorlanacaksınız. Özgürlüğüne düşkündür ve bir ilişki yüzünden kaybetmek istemez. Arkadaşlığı sever ve ilgi odağı olmaktan hoşlanırlar. Kaygısızlığının arkasında ne istediğini bilen bir insan gizlidir. Bir arada geçirdiğiniz her an ateşli, şaşırtıcı, ve harikulade olacaktır. Sevilen bir misafirdir. Gecelerini geçirmek için evi pek tercih etmez. Evliliğe karar verirse, dürüst olacaktır. Flörtler onu derinden yaralar. Çocuklarla iyi anlaşabildiği halde iyi bir baba değildir. 

İkizler Kadını ve Oğlak Erkeği

Cezbedici bir tip olmasına rağmen arkasında ki sert ve ters insanı fark edeceksiniz. İşine çok önem verir. Titiz, deli , becerikli ve güvenilirdir. İlişkiniz zaman geçtikten sonra daha iyi bir hale gelecektir. Baştan çıkarılmaktan zevk almaz. Aşkta da aktif değildir. Geleneksel değerler, güvenlik ve yaşamında ki ufak değişiklikler, onun için çok önemlidir. Düzenli bir evi, iyi yemekleri sever. Para konusunda tedbirlidir.

İkizler kadını ve Kova Erkeği


Hayal kurmaktan hoşlanıp, insanları sever, çok arkadaşı vardır,kalabalık içinde kendini iyi hisseder. Sizi asla sahiplenmeye kalkmayacaktır, ama güvenebileceği bir insana da ihtiyacı vardır. Onun için duygusuz aşk olmaz. Sizi hep heyecanlandırabilir. Gerçekçi bir tiptir. Aile bağları gelişmiş değildir. Farklı topluluktan insanlarla ilgilenir ve konuşurlar. Hayatınız hakkında söz sahibi olmayı isteyecektir. Korkak değildir. Kötü durumlara yol açmamak için elinden geleni yapar. Evde çok becerikli değildir. Para konusunda çok tutumludur. Evi yönetmeniz onun hoşuna gider.



İkizler Kadını ve Balık Erkeği

Hayaller kurmayı sever. Yavaş ve tembeldir. Öğüt alabileceği bir eşe ihtiyacı vardır. Para ile ilgili nadiren sorun yaşar. Kendine güvensizdir, başarabileceğini devamlı tekrarlayın. Onunla beraberken mükemmel bir ev kadını ve aşçı olmanıza gerek yok. Rahat bir yuva yeterlidir. Balıklar çok centilmendir. Nadiren ön yargıları vardır. Paylaşmayı sevmez. Çok hassas ve kırılgandır.

İkizler Erkeği ve Koç Kadını

İkiniz için de sadakat zordur. İlişkinizde iktidar mücadelesi baş gösterebilir. Koç ateşli ve canlıdır. Koç her zaman olduğu gibi kendi ayakları üzerinde durabilecektir. Kesinlikle birilerinden yardım istemek zorunda kalmamaya özen gösterir. Ne istediğini bilirse, amacını aklından çıkarmayacak ve ona ulaşacaktır.

İkizler Erkeği ve Boğa Kadını

Boğa hiçbir şeyi aceleye getirmez. Bir ilişkinin aşk ilişkisine dönüşmesine, sadece kime güvendiğini iyi bilirse izin verecektir. Kontrolü eline almak ister. Kurallı bir aile yaşamına ihtiyacı vardır ve ara sıra kavgalar baş gösterebilir. Onun tarafından gerçekten sevilirseniz, size rahat bir yuva ortamı sağlayacaktır. Çok iyi bir aşçıdır ve parayı tutumlu harcar.

İkizler Erkeği ve İkizler Kadını

Birçok durumda birbirinizin aynası gibi olacaksınız. Birçok konuda fikirleriniz birbirine uyuyor, konuşacak konularınız hiç bitmeyecek. Serserilik yapmak çok hoşunuza gidecek. Birbirinizin istek ve ihtiyaçlarını bilip anlayacaksınız. Kariyerini sürdürmek isteyecektir.

İkizler Erkeği ve Yengeç Kadını

Çabuk değişebilen bir ruh haline sahiptir.Devamlı hareket halindedir. Yengeçle beraber hayatınıza kıskançlıkta girecek. Yengeç ona yol gösteren mücadeleci bir erkek arar. Kaprislerini çekmek zorunda kalacaksınız. Yardımınıza ve anlayışınıza ihtiyacı vardır. Hassas bir erkek olarak bunu başarabileceksiniz.Yengeçler kendi hatalarının alaya alınmasından hoşlanmazlar. Çok iyi bir anne ve ev kadınıdır.

İkizler Erkeği ve Aslan Kadını

Yönetmek için doğmuştur. Neyi yapması veya neyi yapmaması gerektiğinin söylenmesinden hoşlanmaz. Bağımsızlıklarına düşkündür. Kendinize olan güveninizin artmasını sağlayacaktır. Mesleki açıdan da oldukça verimlidir. Aslan güzel şeyleri,kürkleri, moda olan kıyafetleri severler.






İkizler Erkeği ve Başak Kadını

Başak çok pratik zekalı ve mantıklıdır.Mükemmeli yakalamak için güçlü bir istek duyar. Güvenilir,doğru sözlü ve düzenlidir. O, gerçek bir erkek ister. Sizin için duygunun ön planda olduğu şeylerde, o genellikle mantığını dinleyecektir. Düzen yaşamının en önemli parçasıdır. Serinkanlı, ciddi, gösterişsiz ve edalı bir kadındır.Toleranslı, sabırlı ve iyi huylu olabilir. Başak iki yüzlülüğü sevmez. Hakkında yapılan eleştirileri kaldıramaz ve hatalarını görüp düzeltmek ona çok zor gelir.

İkizler Erkeği ve Terazi Kadını

Evde ki hakimiyeti hemen ele geçirecektir. Bunu öyle büyüleyici bir tarzda yapar ki karşı koyamazsınız. Çok duyguludur. Hareketsizlikten nefret eder. Çocuk bakımı, meslek hayatı ve ev işini bir arada götürmeyi, sizi de ihmal etmeden  başarabilen mükemmel bir ev kadınıdır.

İkizler Erkeği ve Akrep Kadını

Duygusal duruşu sizi hemen çeker. Oldukça gerçekçidir. Katlanamayacağınız dramlar ve duygu kopuklukları onun için normaldir. Akrep her şeye muhalif olabilir. Onunla asla sıkılmazsınız, tersine daha sessiz ve huzurlu bir hayatı özlersiniz. Aşka yaklaşımı ciddidir. Çok kıskançtır ve duygusal olarak hayal kırıklığına uğrarsa kavgacı olur. İkiniz de seyahat etmeyi ve insanlarla birlikte olmaktan mutlu olursunuz. Her zaman konuşacak konu bulabilirsiniz. Bu kadın sizi büyüler. Gönül maceralarından kaçındığınız sürece, akrep sizin için sadık ve sevgi dolu bir eş olacaktır. Başkalarının yanında kötü davranmayın.Güzel bir yuvadan hoşlanır. İyi bir anne olacaktır.

İkizler Erkeği ve Yay Kadını

Bireysel özgürlüğünü sevmesi, ortak bir hayat için iyi bir başlangıç olabilir. Çok gerçekçi, düşündüğü ve enerji dolu olduğu için bazen onu yakalamakta güçlük çekersiniz. Seyahat etmeyi sever. Kendinizi değiştirmeye karar verirseniz, size yardımcı olacaktır. O, düşündüğünü söyleyen dürüst, iyi huylu ve geniş bir insandır. Değişimlere ve heyecana ihtiyaç duyar. 


İkizler Erkeği ve Oğlak Kadını

Korunmaya ve emniyete ihtiyacı vardır. Her şeyden uzak duruşu, onu anlamanıza engel olacaktır. Ayağı her zaman yere basar. Aşkta ateşli olamaz. Duygularıyla tepki verir. Oğlak sizi iyi tanıdıktan sonra, hareketlerinizi değiştirmeye çalışacaktır. Sizin için iyi olanı istemektedir. Oğlak iyi bir konuşmacıdır. Topluluklara girebilir ve her türden insanı bir araya getirebilir. İş hayatında çok başarılıdır ve iyi para kazanır. Kişiliğinize yeni bir şeyler kazandıracaktır. Para kontrolünü ona bırakın. O tutkulu bir aşıktır. Ayağı yere basmasına rağmen kendine güveni biraz eksiktir. 


İkizler Erkeği ve Kova Kadını

Şimdiye kadar tanıştığınız kadınların hepsinden çok farklıdır. Gerçek bir insancıldır. Aklı dünyanın nasıl güzelleşebileceği yolunda fikirlerle doludur. İyilik ve dürüstlük bir erkekte aradığı özelliklerdir. Fikrini her zaman açık ve dürüst söyler. Hayatında değişimi sever, bu açıdan size benzer. Onun için aşk, fazlaca şefkat taşımalıdır. Onunla uğraşmak zorunda kalacaksınız. Sanat ortak ilgi alanınızdır.


İkizler Erkeği ve Balık Kadını

Kadınsı, duygulu,sezgili ve anlayışlıdır. İkinizin de hesapsızlığı, hayatınızı tam bir maceraya çevirecektir. Korunma ihtiyacı içindedir. Lider siz olmalısınız. Kendinize güveni arttıracaktır. Onun istediği güzel şeyleri alabilmek için çok para kazanmalısınız.




3 yorum:

  1. kesinlikle katılıyorum...

    YanıtlaSil
  2. Ben de İkizler Burcu'ndanım ama "kötü huylar" başlığı altında söz ettiklerinize katılmıyorum. Çünkü; İkizler Burcu'nun kötü huyları yoktur, onlar bizi çekemeyen diğer burçların uydurmaları. :) Bunun dışında gayet başarılı.

    YanıtlaSil