Pages

4 Aralık 2014 Perşembe

Yengeç Burcu





Grubu: Su

Uğurlu Gün: Pazartesi


Uğurlu sayı: 2


Uğurlu Taş: Yakut,İnci; Gümüş


Uğurlu Renkler: Beyaz, Gümüş, Gri


Uğurlu Çiçekler: Nilüfer, Beyaz Gül, Zambak


Uğurlu Kokular: Misk, Müge, Leylak


Uğurlu Müzik: Romantik müzik


En Belirgin Özellik: Sadaket


En Büyük Hedef: Maddi Güven


En Büyük Hata: Dikkatsizlik


En Büyük İstek: Toplumda iyi yerlere gelmek


Olumlu Huyları


İyi huylu, duyarlı, sevimli, hayal gücü yüksek, koruyucu, amacından şaşmayan becerikli, zeki.


Olumsuz Huyları


Aşırı duygusal, fazla heyecanlı,alıngan, çabuk sinirlenen, değişken, somurtkan,dağınık.


Genel Özellikler


Duygusallıkları ve duyarlılıkları ile tanınırlar. Yengeçler yuvalarına düşkün olurlar. Kolay anlaşılabilir ve kolay geçinilir tipler değillerdir. Herhangi belirgin bir neden olmadan somurtkan ve alıngan olabilirler. Kimi zaman içten anlayışlı bir arkadaş olur ve başkalarının sorunlarını can kulağı ile dinleyip yardım etmek isterler kimi zaman içten anlayışlı bir arkadaş olur ve başkalarının sorunlarını can kulağıyla dinler ve yardım etmek isterler kimi zamanda yalnızca kendi dertlerini anlatmaktan başkalarını dinlemezler. Arkadaşlarını çok sevmelerine rağmen bunu pek belli etmezler. Zaman zaman herkesin konuştuğunu zannederler. Kendilerine yapılanları unutmazlar. Herhangi bir konuda incinirlerse çok üstüne giderler ve olayı büyütürler. Düşüncesizce söyledikleri sözlerle yakınlarını kırabilirler. Eleştirilmekten hiç hoşlanmazlar. Sert görünüşlerine karşın çok yumuşak ve iyi kalplidirler. Yalnızca kendilerini korumak için sert bir görünüşe bürünürler. Yengeçler çok karmaşıkdırlar. Yengeçler mutlu ve güvenli bir yuvaya ihtiyaç duyarlar. Sorumluluk duyguları çok gelişmiştir. Aynı sorumluluğu karşılarında ki insandan da beklerler. Kafalarına bir şeyi takmışlarsa içe dönük olup her şeyden uzak dururlar. Yengeçin güvenini kazanan kişiler yumuşak, sevgi dolu bir kişi ile karşılaşırlar.


Başladıkları bir işi yarım bıraktıkları neredeyse hiç görülmemiştir. Yengeçler sevgi ile yönetilebilirler. Onlara zorla bir şey yaptırmak isterseniz tam tersini yaparlar. Ev işlerini, özellikle de yemek yapmayı severler. Çok kuruntuludurlar. Dertlerini çoğu kez içlerine atarlar. Çekingenlik ve aşırı duygusallıklarını kontrol etmeyi öğrenmelidirler. Yengeçler müziğe yatkındırlar. Zarif ve dingin bir ortamda çalışmayı severler. Değişkenliği sürekli içlerinde barındırırlar. Kendisini gördüğünüzde hangi dönemde olduğunuzu bilirseniz yengeci tanımanız çok daha kolay olacaktır. Yengeçler dikkat çekmeye çalışmazlar. Ancak dikkat çekmek istedikleri zaman bunu rahatlıkla becerirler. Aslında onlar gözlerin üzerlerinde dolaşmasından hoşlanırlar. Yengeç beğenilmekten çok hoşlanır. İlişkilerinde de taleplerden çok, duygusal yaklaşımlarla ihtiyaçlarını ortaya koymaya tercih eder. 


Başarılı olamayacağını düşünen yengeç daha uygun şartların doğmasını sabırla bekler. Yengeç bir şeye karar vermeden, eyleme geçmeden ve mantıklı bir değerlendirmeden önce, duygularını esir olabilmesi, kendi duygu, his dünyasından çıkartmakta zorlanmasıdır. Yengeçler hassas sezgileriyle aklınızdan neler geçtiğinizi sezerler. Yengeçlerin hassasiyeti zor durumda olanları anlayacak kadar derindir ve başkalarının yokluk çekmesine katlanamazlar. Fakat öyle hemen yardım elini uzatmaz. Gerçekten yardıma ihtiyacı olup olmadığını anlaması gerekir. Gerçekten kendisine ihtiyaç duyulduğunu anladığı anda yardım elini düşünmeden uzanacaktır. 


Yengeçler annelerine çok bağlı olurlar. Çocuklara gösterdikleri bağlılık ve sevgi onları rahatsız edebilir. Çocukların büyüdüğünü asla kabul etmezler ve onaylamadığı bir şey yaptıklarında söylenmeye başlarlar. Yengeç, çocuklarını evlerini severler. Çok çabuk etkilenir ve incinirler. Dans ve yüzme konusunda başarılı olabilirler.


Yengeç Kadınları


Oldukça hayalperestlerdir. Üzerlerine düşülmesinden hoşlanan bir tarafları vardır. Sevdikleri tarafından şımartılmayı isterler. Onu şımartırsanız inanılmaz ölçüde sevgisini alabilirsiniz. Size bütün benliği ile sevgisini sunacaktır. Yengeçlerin sevdikleri zaman yapamayacağı fedakarlık yoktur. Sizi asla yalnız bırakmayacaktır. Hiçbir şey onu sizden ayrı tutamaz. Yengeçlerin mutfakla araları iyidir. Annesine çok düşkündür ve sizinde her zaman iyi geçinmenizi ister. Eleştirilmekten hiç hoşlanmazlar. Yengeçler atak tiplerden değildir. İlk hareketi karşısından beklerler. Size karşı olan yoğum duygularını belli etmediğinden bilemezsiniz. Yengeçler, yapmacık ve sahte duygular göstermezler. Son derece içten severler. Size aşık olursa her zaman bağlı kalır. Son derece hassas olduğu için incinmekten korkar. Farkında olmadan yapacağınız imalardan alınabilir. Çocuklarından biri öksürecek olsa hemen yatağa yatırıp elinden geleni yapar. Eşi ve ailesine karşı büyük bir şefkatle yaklaşır.


Yengeç Erkekleri

Yengeç iyi bir partnerdir. İlgilenilmeyi ve hayatın problemlerinden korunmuş olmayı çok sever. Yengeçlerin hayatını etkileyen en önemli faktör genellikle annedir. Sevdiğiniz kişiye duygularınızı en ince seviyede ve yoğun biçimde aktarabilirsiniz. Kişiliğinizin huysuz, alıngan yönlerini kontrol altına almalısınız. Yengeç mükemmel bir koca ve babadır. İyi kalpli, merhametli ve sorumluluk duygusu gelişmiş insanlardır. İyi bir kariyer ve dengeli bir aile yaşantısını birlikte rahatlıkla yürütürler. Sevdiğinizin ihtiyaçlarını düşünmeyi öğrenmelisiniz. Yengeçler genellikle kendilerine pek de uygun olmayan eşler seçerler. Heyecanlarını kendi içlerinde yaşamayı severler. Sürekli aynı ruh halinde kalmaktan hoşlanmaz. Bunun  düşüncesine bile katlanamazlar. Onların en rahat olacakları yer, evleridir. Kesinlikle evlerinde rahatsız edilmek istemezler.


Kariyer


Yengeçler hedeflerine, şartlarını anlayıp kendisine güven elde ettikten sonra yönlenir. Kendisinden beklenmeyecek kadar liderlik özelliklerini de taşır. Özellikle yönetim seviyelerinde başarılıdır. Çalışma ortamının güvenli, uyumlu ve huzurlu olması için elinden geleni yapar. Doğasıyla sevilen bir iş arkadaşı ya da patrondur. Yengecin sadakat ve sorumluluk duygusu her başladığı işin sonunu getirmesini ve başarı elde etmesini sağlar. Kendine ve birlikte olduklarına güzel bir dünya yaratacak kadar gücü ve sevgisi vardır. Yengecin ofisi sıcak ve rahattır.


Para


Maddi konularda olukça dikkatlidir. Maddi alanlarda ki planlamalarda her zaman başarılı olur. Ailesinin günlük geçimini ve geleceğini garanti altına almaya çalıştığı için kendini ağır sorumluluklar altında hisseder. Yengecin yatırım aracı emlaktır. İlk önce kendi oturacağı, güvenliği ve konforu tam, ailesinin rahatlıkla sığabileceği bir ev edindikten sonra yatırımlarına devam eder. Bir kenara para koymak yengeç için hiç zor değildir. Giyim masraflarını en alt seviyede tutar. Yengeç ailesi için çok eli açıktır. Yengeç, muhtaç olanlara yardım ederek, manevi anlamda güven altında hisseder. Yengeç ne borç almayı ne de borç vermeyi sever. Zor şartlar altında harcamalarını asgariye indirirken hemen hiç şikayet etmez ve zorlanmaz.


Aşk


Yengeçten, ilk adımı atmasını veya beğendiği kişiye açıkça duygularını ifade etmesini beklememek gerekir. Yengeç aşk konularında utangaçtır. Romantik ve nostaljik bir yapıya sahiptir. Yengeç takdir edildiğini ve değer verildiğini her fırsatta görmek ve hissetmek ister. Reddedilmekten her zaman korkar. Hayır cevabı derinden zedelenmesine yol açabilir. Yengeç oldukça kıskançtır. Samimi ve dürüst olmayan yaklaşımlar ilişkinin kolayca bozulması riskini de taşır. Affetmesi ve unutması çok zordur. Bir defa yaralanırsa davranışlarını ve beklentilerini de değiştirebilir. İlişkide duygusal güvence en büyük ihtiyacıdır. Eşinin verdiği güven ve ilginin karşılığında, beklenenden daha yoğun bir sevgi ve bağlılık verir.


Seks


Cinsellik konusunda da geri planda kalarak karşısında ki kişiden emin olmayı ister. Özellikle yoğun duygular içindeyken, cinsel anlamda da aktif bir hal alır. Uzun yıllar beraber oldukları eşlerine bile, fantezilerini açıklamaktan çekinirler. Oldukça sadık bir kişidir. Basit bir macera bile olsa,aldatılmayı asla kabul edemez. Birlikte olduğu insanın ihtiyaçlarına ve isteklerine karşı inanılmaz hassastır.


Sağlık


Genellikle orta ya da kısa boylu, yuvarlak gözlü, soluk ve beyaz tenlidir. Gözleri genellikle gri ya da çok açık mavidir. Saçları mat ve kahverengidir. Beslenmelerine dikkat edip ve spor yaparlarsa sağlıklı olurlar. Gastrit, bağırsak tembelliği ve böbrek hastalığı da çekebilirler. Gastrit ve sindirim problemleri, vücudun herhangi bir yerinde su toplanması, en yoğun olarak görülen rahatsızlıklarıdır. Temiz ve saf gıdalar almaya özen göstermesi yengeç için büyük önem taşır. Yemeklerin iyi pişmesine dikkat etmesi ve baharat türü uyarıcılardan uzak durması mide problemlerinin doğmasına engel olacaktır. Sinirsel kaynaklı gastrit problemlere yol açabilir. Hava değişikliği, rahatlatıcı bir unsur olarak kabul edilebilir. Kalın, sulu yaprakları olan, sulak bölgelerde yetişen, kuşotu, yoğurtotu, söğüt gibi tatlımsı bitkiler sağlığına iyi gelir. Yengeç kendisini fazla yormayacak aktivitelerde, özellikle de sauna, havuz ve diğer denizle ilgili faaliyetlerden mutlu olurlar.


İş Ortaklığı


Yengeç iş konusunda doğuştan yeteneklidir. Para işlerinden anlar. Zaman anlayışı da çok iyidir. Kimi zaman ne yaptığını kendisi bile anlamaz. Yengeçler, heyecanlı ve konuşkan biriyken birden bire asık suratlı ve içe dönük olabilir. Duygusal bir sıkıntısı varsa bulunduğu ortamda rahatsız edici olabilir. Yumuşak ve incedir. Pek konuşkan değildir. Sezgileri çok güçlüdür. Herhangi bir konuyu yeterince anlamadan ve üstüne düşmeden, mantıksızca kararlar alabilirler. Ortağınızın işinde büyük bir dirençle çalıştığını göreceksiniz. Arka planda kalmayı ister. Problemli biri olmaktan hoşlanmaz. Alışkanlıklarına çok bağlıdır. Yaptığı işte aranan bir kişi olmak ona zevk verir. İş toplantılarında sıkıcı bir tiptir ama kendisinden beklenen her şeyi karşılar. Baskı yapılmasından hoşlanmaz. Duyarlı ve çabuk kırılan bir kişidir. Kendisine yapılanları asla unutmaz. Kendisine karışılmamasını ister. Onun iyi olmasını istediğiniz zaman daha çok çalışacaktır.


Arkadaşlık


Yengeçler az ama öz arkadaşları olmasından hoşlanırlar. Arkadaşlarının saygı ve beğenilerini kazanmaktan hoşnut olurlar. Arkadaşlarını duygularıyla seçerler. Şayet bir yengeçle anlaşıyorsanız büyük bir olasılıkla aynı şeylere ilgi duyuyor, aynı şeyleri paylaşıyorsunuz demektir. Şaşılacak derecede geveze ama ilgi çekici olabilirler. Yengeçler huysuzdur. İyi tanımayanlar için kırıcı olabilirler. Huyları bulundukları yere, birlikte oldukları kişilere ve dahası havaya göre bile değişir. Yengeçler oldukça derin insanlardır. Yengeçlerle arkadaşlık biraz bunaltıcı olabilir. Yengeçler koruyucu insanlardır. Sevgiye çok gereksinim duyarlar. Bencil olmalarına rağmen oldukça gururludurlar. Bu da onların beğenilmeleri ve sürekli olarak değerlerinin karşılık görmesi anlamına gelir. Alıngandırlar ama kolaylıkla güvenirler. Yeteri kadar ilgiyi toplayamazlarsa somurturlar.


Hediye Seçiminde Yengeç Kadını


Takı ve mücevherlerden çok hoşlandığı için doğal olan taşlardan güzel bir takı seti hediye edebilirsiniz. Ona bir gecelik veya sabahlık alabilirsiniz. Onun için en iyi güzellik salonundan makyaj ve saç için randevu alabilirsiniz. Çiçekleri çok sevdiğini ve kahveye olan düşkünlüğünü unutmayın.


Hediye Seçiminde Yengeç Erkeği


İyi bir fotoğraf makinesi ya da aksesuarları alabilirsiniz. Kahve makinesi hoşuna gidecektir. Yüzük ya da bileklik hediye edebilirsiniz.


Yengeç Kadını ve Koç Erkeği


Siz duygularınızı gizlerken o ise açarken büyük zorluk çekiyor. Kendisine yakın hissettiği insanlar arasında kendini daha rahat hisseder. İhtiyacınız olan duygusallığı koçta tatmin etmekte zorlanırsınız. Fakat bu sizi gerçekten sevmediği anlamına gelmez. Siz gayretli ve bir işi sonuna kadar getirmek için çabalarsınız o ise hep yeni olan şeylerin arayışı içindedir. Bir şeyi gerçekten isterse çaba gösterir. Koç ile hareketli bir yaşamınız olur.


Yengeç Kadını ve Boğa Erkeği


Boğa sizin bir erkekte aradığınız her şeye sahiptir. Birbirinizi mükemmel tamamlarsınız. İkinizde kendinizi iyi ve güvende hissedeceğiniz, düzenli bir aile yaşamı ve ev ihtiyacı içindesiniz. Boğa içinde ki her şeyi anlatan bir tip değildir. Açık, dürüst ve doğrudur. Onun biraz daha sevecen ve romantik olmasını isteyebilirsiniz. Güvenilirliği ve kendinden eminliği kendinize olan güvensizliği unutturacaktır. Kolay kolay olaylar ve durumlar karşısında şaşırmaz.


Yengeç Kadını ve İkizler Erkeği


Size ya katlanır ya da kalbinizi kırar. İkizlerin çok yönlü ilgi alanlarına katlanmak kolay değildir. Sizi cazibesiyle kendine doğru çeker ve oldukça da sahiplenicidir. Arada sırada uğraştığı ilginç konular karşısında sizi unutabilir. Flört etmeyi sever ama sizi her zaman sevecektir.


Yengeç Kadını ve Yengeç Erkeği


İkiniz içinde hayal aleminde yaşamak oldukça keyiflidir. Yengeç erkeği saygılı ve hassas bir insandır. Yengeç erkeği size duygusallıkta size destek vereceği gibi kendisine de bir destek arar. Güvenilir ve üslendiği sorumlulukları ciddiye alan biridir. Mesleğinde pek başarılı olduğu söylenemez. Yaratıcı yeteneklere sahiptir. Kendinize ve hayata daha soğuk kanlı bir şekilde yaklaşmalısınız.


Yengeç Kadını ve Aslan Erkeği

Aslanların gerçekte kendine güveni eksiktir. Siz ise ona güven vermek yerine daha çok kendinizle ilgilenirsiniz. Her zaman büyük olduğunu düşünür ve öyle hareket ederler. Hata ve eksikliklerini anlamak ve kabullenmek, aslanların hiç aklına gelmez. Kimi zaman yaptığı şeyler size tamamiyle ters gelebilir. Onun yanında kişiliğinizi kaybetme tehlikesi içindesiniz. Yapısı itibari ile sizin üzerinizde pozitif bir etki yaratacaktır. Sizi sığınağınızdan çıkarır, tekrar zırhınıza bürünmenizi engeller. Aslan daima lider, emirler veren kişi olmak ister. Düzenli bir hayatı sever. Çocukları sevmesine rağmen, çok fazla çocuk sahibi olmak istemeyecektir.

Yengeç Kadını ve Başak Erkeği

Siz olaylar karşısında duygusal kararlar verirken o mantıklı yaklaşmayı tercih eder. Yaklaşımının daha soğuk ve keskin olması sizi şaşırtacaktır. Bakımlı dış görünüşü ve uygun davranışlarıyla, kadınlar üzerinde çekici bir etki bırakır. Başak fazla hassas ve derinden yararlanır aynı zamanda oldukça kırılgandır. İçinde ki ihtirası dışarı çıkartabilirseniz içinde nasıl bir ihtirasın yattığını görebilirsiniz. Çocukları çok fazla sevmesine rağmen, çocuk sahibi olmayı pek istemez.

Yengeç Kadını ve Terazi Erkeği

Herhangi bir konuda karar vermeniz için yardım etmeye çalışsa da bir çok insana gerçeklikten uzak ve hayalci olarak görünür. Dünya sorunları hakkında arkadaşlarıyla tartışmayı sever. Terazi sizin için büyük olasılıkla bir soru işareti olarak kalacaktır. Bir gün size içten ve sıcakken başka bir gün soğuk bir yabancı gibi davranır. Kimi zaman yaptığı şeylerin nedenini siz hiç bir zaman anlayamazsınız çünkü nedenini sadece o bilir.

Yengeç Kadını ve Akrep Erkeği

Akrep tanıyabileceğiniz en büyüleyici erkeklerden biridir. Daha ilk görüşte onun cazibesine kapılacaksınız. İkinizde heyecanlı ve fantezi dolu bir yaşam istersiniz. Tutkulu insanlarsınız. ancak o çok romantik değildir. Zor bir insan olduğunuz için kaprislerinize katlanmak herkesin başarabileceği bir iş değildir. Onu zorlarsanız kıskanç, sahiplenici ve kavgacı doğası ortaya çıkar.

Yengeç Kadını ve Yay Erkeği

Yay kısıtlanmaktan nefret eder. Özgürlüğünü her şeyden çok sever ve asla ondan vazgeçmek istemez. Yayın yanında heyecanlı ve neşeli bir hayat sürersiniz. Hassas ve kolay kırılan bir insan olduğunu gizlemeye çalışır. İnsanların kendisine fazla yaklaşmasını sevmez. Onun kendisine olan güvenini sık sık tazeleyin.

Yengeç Kadını ve Oğlak Erkeği

Yapı olarak ona çok benziyorsunuz. Oğlak aldatmakta ustadır. Hiçbir insanın ürkek ve çekingen yapısını açığa çıkarmasını istemez. Hayatını başka insanlarla paylaşmaktan hoşlanmaz. Daima hayalcidir ve öyle de kalır. Çok tutkulu olmasına ve sizi istemesine rağmen reddedilme korkusu size yaklaşmasını zorlaştıracaktır. Eleştirilmekten hiç hoşlanmaz. Biraz cimri olduğu söylenebilir. Aile reisi olarak sorumluluklarını iyi bilir.

Yengeç Kadını ve Kova Erkeği

Kova düşünce biçimiyle sizi korkutabilir. Ona göre her konuda kesin bir düşünceye sahip olmak gerekir. Yarım kalan işlerden hoşlanmaz. Beraber olduğu insanların içlerinden neler geçtiğini anlamak için gözlem ve analiz eder. Yaşamlarında istikrar sağlayıcı bir güce ihtiyaçları vardır. Çok tutumlu olmamasına rağmen, daima isteklerini gerçekleştirmek için gerekli paraya sahiptir.

Yengeç Kadını ve Balık Erkeği

Balık hayatınıza girer ve sizi büyüler. O da sizin gibi romantik, duyarlı bir hayalcidir. Sizin yapmaya cesaret edemeyeceğiniz, düşlerinizi gerçekleştirecek en zor işten bile çekinmez. Balık meslek olarak yetenek ve eğilimlerini tatmin edecek sanatsal yaratıcılık gerektiren faaliyetlerle ilgilenir. Çok hassastır ve sizin ruhsal sıkıntılarınızı anlamaya çalışır. Her zaman yanınızdadır. Siz, ona gerekli motivasyonu sağlayabilecek bir kadınsınız. Güvenlikte olma ihtiyacını çok fazla hissettiği için her şeye dikkat eder.

Yengeç Erkeği ve Koç Kadını

Koç hareket etmeyi sever. Sizin gibi düşünerek mutlu olamaz. Bu nedenle size göre daha atılgandır ve hırslıdır. Evlenmeden önce kişisel isteklerinden birini ya da mesleki alanda kariyerine ulaşmış olmak ister. Siz rahat bir hayat sürmeyi isterken, koç bunları istemez. Enerjisi sizi korkutur. Koç, ilişkilerinizde insiyatifi ele almak ister. Çabuk kırılan bir insandır, ayrıca çok kıskançtır. Onunla yaşamak kolay olmayacaktır.

Yengeç Erkeği ve Boğa Kadını

Boğa için her şey nettir. Sizden ya hoşlanır ya da hoşlanmaz. Sizden, ancak duygularından emin olduğunda hoşlanır. Sadakate oldukça önem verir ve sizden de bunu bekler. İkinizde bir çok ortak noktası vardır. İkinizde de güvende olma çabası vardır.

Yengeç Erkeği ve İkizler Kadını

Ruhsal sarsıntılar onlarda belirgin bir şekilde ortaya çıka. Eğer ikizlerle bir ilişki istiyorsanız değişimlere hazır olmalısınız. Onu tanımak için, ruhun derinliklerine inmeye çalışmayın, bunu başaramazsınız. Onu değiştirmeye çalışmakta başarısızlıkla sonuçlanır.

Yengeç Erkeği ve Yengeç Kadını

Kimi konularda birbirinize çok benzersiniz. İkinizde içinize kapanık ve birbirinizi anlamaya çalışmıyorsunuz. İkinizde kendinizi yalnız ve anlaşılmamış hissediyorsunuz. Yengeç kadını, aşkta saygı duyacağı bir erkek arar, insiyatifleri size bırakır. O kendisini yönlendiren ve ona yol gösteren bir erkek arar.

Yengeç Erkeği ve Aslan Kadını

Aşık olduğunuz kişi bir aslan kadınıysa, kendinizi değiştirmek zorunda kalacaksınız. O, akıllı bir kadındır. Ona hiçbir şey öğretmeye gerek yoktur. Sizin gibi içe dönük bir erkeğin kendisi için uğraştırıcı olacağını hemen anlar. Evi idare etmekten pek hoşlanmaz. O yeniliklerin ve yeni tecrübeler edinmenin peşindedir. Aslan şayet sizi severse duygusal olduğu kadar fiziksel fedakarlıklarda bulunur.

Yengeç Erkeği ve Başak Kadını

Başak sıkı ahlak ve prensibe sahiptir. Çekingen olması duygularını insanlara açmasını engeller. Düş kırıklığına uğramaktan ve kırılmaktan korkar.Karşısında ki kişinin iç yüzünü hemen anlar. İnsanlara saygı gösterir ve kendisine de öyle davranılmasını ister. Dürüsttür ve olmayan bir şeyi varmış gibi göstermez. Kendi hatalarını görür ve düzeltir.

Yengeç Erkeği ve Terazi Kadını

Herkese ve her şeye karşı doğru olmak ister.Yengeç olarak onunla uğraşmak size zor gelebilir. Siz, daima neyle karşı karşıya olduğunuzu bilmek istersiniz. Yengeç ve terazi arasında ki ilişki, uyum açısından çok iyidir. Olumlu yaşam anlayışıyla sizi aydınlatacak bir insan arıyorsunuz ve terazi bunu başaracak tek kişidir.

Yengeç Erkeği ve Akrep Kadını

Akrep sizi soğukkanlılığıyla korkutacaktır. Sizde, onu yakından tanıma isteğine yol açacak hiç bir etki bırakmayacaktır. Belirlediği hedefe ulaşmak için kimi zaman sert davranışlar içine girebilir ama kafasına koyduğu hedefe mutlaka ulaşacaktır. Siz sorunlarınızı arkadaşlarınızla paylaşırken o ise içine kapanacaktır. Ayrıca size karşı açık olmasını istemelisiniz. Akreplerin genelde az arkadaşı vardır.

Yengeç Erkeği ve Yay Kadını

İkinizin de hayatıyla ilgili zıt fikirleri vardır. Oldukça açık sözlüdür ve bundan dolayı sizi kırabileceğini düşünmez. Siz elinizden geldiği kadarıyla anlayışlı olmalısınız. İkiniz içinde en iyisi arkadaş olarak kalmaktır.

Yengeç Erkeği ve Oğlak Kadını

Sanatsal yetenekleri gelişmiştir.Güvenebileceği bir eş arar. Her zaman gerçek aşkı arar. Onu kandırmaya çalışırsanız bunu hisseder. Aile yönetimini hiç düşünmeden ona bırakabilirsiniz. Tutumludur ve parayı çok iyi kullanır.

Yengeç Erkeği ve Kova Kadını

Devamlı değişken ruh hali, yepyeni fikirleri sizi zorlayabilir. O ne kadar hayalciyse siz o kadar gerçekçisiniz. Ani düşünür ve hareket eder, gelenekçi değildir ve söyledikleriyle yol açabileceği utandırıcı durumları düşünmezler. Tek başına yaşayabilir ve gerçek dostlar bulabilir. Sakin ve düzenli bir aile hayatı onun için hiç bir şey ifade etmez. Durgunlaşması uzun zaman alabilir.

Yengeç Erkeği ve Balık Kadını

Balıkla karşılaştığınızda onu kendinize hiç yabancı hissetmeyeceksiniz. İkinizde romantiksiniz. Hayalci yönünüz var.Güvene her zaman ihtiyacı vardır. Güvenini asla sarsmamalısınız. İnsanlarla birlikte olmayı ve konuşmayı sever. Balığı biraz daha neşeli olmaya ikna  ederseniz sizin için ideal bir eş olabilir.








0 yorum:

Yorum Gönder