Pages

16 Aralık 2014 Salı

2015 Yılı Boğa burcu. Taurus 2015





2014 yılında bir çok anı yaptınız ancak üzüldüğünüz de çok zamanınız oldu. Sorunlarınız çoğaldı, görmek istemediniz, umutsuzluğa kapıldınız. Satürn size her şeyi 2014 yılında baştan öğretti. Zorluklardan ders aldınız ve 2015 yılı sizin yılınız olması için zorluklardan ders çıkardınız.

2015 yılının ilk yarısı sizin için şanslı ikinci yarısı zorluklarla geçireceğiniz bir yıl olacak. Temmuz ayına kadar yatırımlar yapabilir, para biriktirebilirsiniz. Hatta evlenmek istiyorsanız evlenebilirsiniz. İlk 6 ay boyunca işleriniz her zamankinden iyi geçecek. Ortaklıklar kurabileceksiniz. 21 Ocak'tan itibaren Merkür gerileyecek ve kariyeriniz de değişiklikler olacak. 11 Şubata kadar hiç bir sözleşme ya da krediye onay vermeyin. Bu evlilik olabilir, seyahat olabilir,işten ayrılma olabilir. Bunları yapmayın.

20 Mart tarihinde Güneş tutulmasıyla sosyal ilişkiler ve organizasyonlar konusunda çok şanslı bir döneme gireceksiniz. 4 Nisan'da ay tutulmasıyla beraber yeni bir yöne geçebilir sanatla uğraşabilirsiniz.

12 Haziran tarihinde Neptün Ağustos sonunda da Uranüs'de gerileme yaşayacaksınız. Kasım ve Aralık aylarında bazı değişimler yaşayabileceksiniz. Gerçekten değiştirmek istediğiniz şeyler varsa bu dönemde dikkatli olmanızda fayda var.

Venüs 25 Temmuz'dan itibaren gerileyecek ve bu dönemden sonra sizi zorluklar bekleyecek bundan dolayı çocuk sahibi olmak istiyorsanız bu tarihe kadar karar vermeniz gerekmekte. 28 Eylül tarihinden itibaren tam Ay tutulması gerçekleşecek bu sırada olacak olaylar sonrasında iç dünyanızı dinamik halinde tutmanız gerekmekte.

Hayatınızdan sporu asla çıkartmayın 2015 yılında daha diri olmak istiyorsanız mutlaka her gün kısa süreli egzersizler yapmanız gerekmektedir. Su içmeyi ve masa başı çalışıyorsanız masa etrafında yürümeyi unutmayın.


Taurus 2015


You made a lot of memories in 2014, but was also sorry that you much time. To reproduce your problem, you want to see, be sure despair. Saturn has taught you everything from the beginning in 2014. You took lessons you learn from the difficulties and challenges for the year 2015 be your year.

The first half of 2015 second half of the year will be lucky for you that you had with difficulty. Make investments until July, you can save money. You can even get married if you want to get married. First you work for 6 months will be better than ever. Be able to establish a partnership. Mercury will be retrograde from January 21 and your career will be changes. Never consent to a contract or loan until February 11. This may be marriage, can travel, work could leave. Do not make them.

You will enter a very lucky period in terms of social relations and organizations with the solar eclipse on March 20. 4 may take a new direction with the eclipse of the moon in April, you can deal with art.

You will experience a decline in Neptune at the end of August Uranüs' June 12. November and will be able to experience some changes in December. If you want to change things is really important that you are careful during this period.

Venus will decline from 25 July, and after this period you will wait difficulties if you want to have children so you need to decide is up to date. Since September 28, the full lunar eclipse will take place You have to keep your inner world after the events that will be in the dynamic case.


If you would like to be alive in 2015, never remove more sports to do with your life is necessarily short-term exercise every day. Do not forget to walk around the table drinking water and table you are trying to head

0 yorum:

Yorum Gönder