Pages

17 Aralık 2014 Çarşamba

2015 Yılı İkizler burcu




2015 yılı hayatınıza bir çok değişim getirecek. Yeni ve yabancı kişilerle tanışıp, uzun seyahatlere çıkacaksınız. İlişkilerinizde, yaşam tarzınızda ciddi değişimler gerçekleşecek. Her zaman düşündüğünüz şeylerden daha fazlasını yapacak ve bu 2015 yılında hayatınıza ciddi yönler vereceksiniz.

İlk 6 aylık dönemde sözleşmelere ve kontratlara dikkatli bir şekilde imza atmanız gerekiyor. Zayıf zamanlarınızdan yararlanacak insanlar çevrenizde olacak. 2015 yılı ikinci 6 ayında ödüllendirileceksiniz. Zorluklarınızı aşacak ve aşk hayatınızda yeni ve olumlu gelişmelere olacak. Evlilik düşünüyorsanız Eylül ve Ekim aylarında en iyi zaman olacak.

Ocak ve şubat aylarında iş hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Eğer bir iş arayışınız varsa bu sonlanacak ve güzel bir işe sahip olacaksınız. Bu durum 2014 yılında yaşadığınız tüm zorlukların ortadan kalkması ve güzel bir hayatın başlangıcı olacak. Şubat ayında maddi anlamda zorlanmalara gebe olacak. Ödemelerde düzensizlik ve sıkışıklık meydana gelebilir. Nisan ayından sonra tüm bu sıkışıklıklardan kurtulacaksınız. 2015 yılı iş anlamında bir çok fırsatı barındıracak ve en önemlisi de bulduğunuz bu işler kalıcı olmanızı sağlayacak. 

2015 yılında aşk anlamında da bir çok gelişme yaşayacaksınız. Mesela artık gerçekten evlilik düşünmüyorum, ilişki kurmaktan sıkıldım gibi cümleler kullanıyorsanız bu sene sizin seneniz olacak ve gerçekten sevgi açlığınızın bittiği, mutlu beraberliğin olduğu bir ilişkiye yelken açacaksınız. Düzensiz ilişkiler kuran ikizler dahi 2015 yılında ciddi ve düzgün ilişki yaşayacaklar. Eylül ayından sonra bazı dengesizlikler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz ancak evlilik düşünüyorsanız evlilik zamanına geçiş yapacaksınız. Evli ikizler bu sene çocuk yapmayı planlayacak ve yıl içinde çocuk sahibi olacaklar. Evli ikizler dingin ve mutlu bir yıl yaşayacaklar.

Entelektüel ortamlara karşı çok iyi bir giriş yapacaklar. Sürekli sosyal ilişkiler ve etkileşimler yaşayacaklar. 2015 yılının son çeyreğinde maddi manevi çok huzurlu olacaksınız. 

Sağlık anlamında kendinizi korumanız gereken bir yıl. Ocak ve Nisan arası sağlığınızda dalgalanmalar olabilir. Baş ağrısı ve migren sorunları yaşayabilirsiniz. Enerjik bir yıl geçireceksiniz bundan dolayı sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecek. Bunun için egzersizler ve spor yapmanız, yemeğinize dikkat etmeniz gerekmekte. 


0 yorum:

Yorum Gönder