Pages

12 Kasım 2014 Çarşamba

Başak burcunun kötü yanları

             Burçların kötü yönlerine geldi sıra. Bugün sıra Başak burcunda.


Başak insanı lütfen karşındaki insanın senin ne düşündüğünü anlamasını bekleme lütfen. İçinizde ki duyguları anlatın, karşınızda ki kişi anlayacaktır sizi. İçinize kapanık biri de olmayın. Sevgilileriniz sizi asla anlayamayacaklar. Derdinizi, sorununuzu anlatın onlarda size yardımcı olmak isteyecektir. Karşınızda ki kişiyi sıkmadan, üzmeden, eleştirmeden konuşursanız ikili ilişkileri yüksek seviyede tutacaktır. Bunları yapmazsanız çok çabuk terkedilirsiniz.



Başak burcu para konusunda hatalar yapar. Sevdikleriniz maddi sıkıntı çekerken sizin umrunuzda olmayabilir. Üstünlük taslama gibi bir şey yapmayın. Karşınızda ki insanı içten içe çok üzebilirsiniz. Para harcama konusunda da dikkatli olmanız gerekmektedir. Çok fazla zarar kar dengesizliği ile karşılaşabiliyorsunuz.


Çok açık eleştirilerde bulunuyorsunuz. Ve sürekli eleştirel konuşuyorsunuz. Eleştiriler insanların canını sıkıyor ve çevrenizden kopmalar başlıyor. Başak burcu çok fazla eleştirir kimi zaman yapıcı olsa da çoğu zaman sinir bozucudur. Lütfen bu konuda biraz anlayışlı davranın ve bu huyunuzdan vazgeçin.

0 yorum:

Yorum Gönder