Pages

12 Kasım 2014 Çarşamba

Terazi burcunun kötü yanları

                       Burçların kötü yönlerine geldi sıra. Bugün sıra Terazi burcunda.
                                        


Terazi insanı son derece cazibelidir. Ancak bu özelliğinizi abartılı kullanır ve karşınızda ki kişi zamanla bundan rahatsız olur. Bu durum çevrenizde bulunan insanların sizden uzaklaşmasına neden oluyor.  Çekici biri olabilirsiniz. Bunu olumlu bir şekilde kullanmanız gerekmektedir. Kendinize çok fazla güvenmeniz çok iyi fakat bunu kibirle ve kendini beğenmişlikle yapmamanız gerekmekte. Çevrenizde ki insanlar zaten sizi seviyor.



Dış görünüş ancak iç güzelliğiyle olur lakin siz bu şekilde düşünmüyorsunuz. Güzelliğe çok değer veriyorsunuz yalnız bu durumu abartmakta size yakışmıyor. Çevrenizde bulunan insanları dahi şekilcilikle seçiyorsunuz. Bundan dolayı çok büyük hatalar yapıyorsunuz. Yapmış olduğunuz bu hatalar sizin hayatınızı çok olumsuz etkiliyor. Bu sadece ikili ilişkiler için değil hayatın tüm alanında yaşıyorsunuz. Görsellikten uzak durup insanların içiyle ilgilenirseniz siz de karşınız da bulunan insanlar da çok mutlu olursunuz.


Sevgilinizle ya ayrılırsak diye düşünerek ilişkinizi zora sokmayın. Sevgiliniz çok yoruluyor bu durumlardan. Güvenin sevgilinize o size zaten ihanet etmiyor. Sizin gibi birine ihanet etmek zaten mümkün değil. Endişeleri kafanızdan atarak ayrılığı düşünmeyerek ilişkinizi sonsuzlaştırabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder