Pages

12 Kasım 2014 Çarşamba

Akrep burcunun kötü yanları

      Burçların kötü yönlerine geldi sıra. Bugün sıra Akrep burcunda.



Akrepler lütfen karşınızda ki kişiyi değiştirmeye çalışmayın. Bu durum herkesi çok sıkıyor. Çok eleştiriyorsunuz. İnsanların değişmesini sağlayarak bir şey elde edemezsiniz.  İkili ilişkiler de bu konudan dolayı pek fazla yürümüyor. Siz de görüyorsunuz bunu ama kendinizi alamıyorsunuz bu konuda. Zaten değişse dahi bir insan bu durumdan memnun olamaz. Mutsuz olacak ve sizi se mutsuz eder. Düzgün bir ilişki istiyorsanız karşınızda ki insanı çok önemsemelisiniz.




Özellikle sevgiliyle konuşulmayacak konuları açıyorsunuz. Eski sevgilin nasıldı, neler yapardınız gibi sorular size daha çok zarar veriyor farkında değilsiniz tabi her konuda olduğu gibi bu konuda da bilmişlik taslayarak farkında değilim diyeceksiniz. Eğer sevgilinizi seviyorsanız lütfen bu konuları açmayın bunaltmayın.






Bazen bazı kişileri çok önemli plana koyuyorsunuz sıkıyorsunuz insanları. İnsanların yerleri farklıdır. Herkesi yerinde saygıyla sevin. Üstelemekten vazgeçin. Özellikle sevgilinizi böyle odaklamayın kendinize. Çünkü çok üzülürsünüz.







0 yorum:

Yorum Gönder