Pages

11 Kasım 2014 Salı

Aslan burcunun kötü yanları

             Burçların kötü yönlerine geldi sıra. Bugün sıra Aslan burcunda.

Aslan burcunun olumsuz ilk özelliği kıyas yapmayı severler.  Sevgilisi, kendisi ya da bir başkası hakkında sürekli kıyaslayıcı yorumlar yapan aslan bu konuda çok sinir bozucu olabiliyor. Kıyas yapmaktan vazgeçip sadece kendinizle ilgilenirseniz çevrenizdekiler rahat bir nefes alırlar. O kötü ben daha iyiyim. Benim gözlerim bal rengi onun gözleri sıradan kahverengi gibi sıradan kıyaslamalar bile sizin sinir bozucu olmanıza yetiyor. Ve bu konuları uzattıkça çevrenizde kimse kalmıyor. Dikkat etmeniz gerek.


Karşısındaki insan bir şeyler anlatırken asla başka şeylerle ilgilenip dinliyormuş gibi davranır. Bu da bir süre sonra aslana karşı olan öfkeyi büyütmektedir. Dinliyormuş gibi yaparak karşınızdakini kandıramazsınız. Biraz daha ilgili olmaya bakın. Ve karşınızdaki kişiyi  dinlediğinizi ve önemsediğinizi gösterin.


Liderlik aslanın doğasında bulunmakta. Ancak bunu egolarınızla beraber yükseltirseniz çevrenizde kimse kalmaz ne yazık ki. Arkadaşlarınız, aileniz, iş çevreniz bile bundan rahatsız oluyorlar. Sürekli her konuda ben olmalıyım demeyin. Farklı kişilere de bir olanak tanıyın onlarda kendilerini kanıtlasınlar. Lider özelliğinizi çok fazla abartmayın. Çünkü bu durumda sevdiğiniz insanları yavaş yavaş kaybedersiniz. Dikkatli olun ve kötü yönlerinizi bir bir ortadan kaldırın.




0 yorum:

Yorum Gönder