Pages

11 Kasım 2014 Salı

Yengeç burcunun kötü yanları

               Burçların kötü yönlerine geldi sıra. Bugün sıra Yengeç burcunda.




Yengeç insanı çok fazla derecede hassas ve duygusal yapıya sahiptir. En güzel huylarının bile bu nedenden olumsuz olarak nitelendirilmesini yol açmaktadır. Olumsuz özelliklerinin başında da kırılgan ve alınganlığı gelmektedir. Sertlikler yengeçleri çok üzer çünkü duygusal yanları çok gelişmiştir. Üzüntülü halin sürmesi ve daha melankolik bir duruma dönüşmeside bu burcun olumsuz ve kötü yanları arasındadır.



Bu burcun bir diğer kötü yanı şüpheciliğidir. Bu durum hem kendi hem de çevresindekiler için zarar verici bir hal alır. Şüphecilik özelliği hem çevresindeki insanlara hem de kendilerine zarar verici olur. Şüphecilik ayrıca hiç kimseden emin olamama durumunu meydana getirir. Her olayın ardında bir kötü niyet arayan yengeç hem kendine hem de çevresindekilere zarar verici olur. Yengeç sonuca varmadıysa, aklında ki soru işaretleri hala bitmediyse karşısındaki insanları çileden çıkartır.


Kararsızlık ve değişkenlik bir diğer olumsuz huyları. Bu durumun başlıca sebebi. Yengeç başkalarından kolayca etkilenir ve duygularında çok değişiklik olur. Genelde psikolojileri de çok değişkendir ve psikolojilerinde bir zayıflık mevcuttur. Olaylar yengeçi çok çabuk tesir altında bırakır. Bir önemli olayın kötü bitmesi sonucunda bitmek bilmez bir yasa girerler.


Kıskançlıkları da olumsuz yönleri arasındadır yengeçlerin. Kendilerine ait olan ne varsa hatta arkadaşlarına kadar fazlasıyla sahiplenirler. Aynı zamanda kendilerine ait olmayan şeyleri de çok kıskanırlar.


Bu kadar olumsuz yönlere kadar yengeç insanı dürüst ve yardımsever, iyi niyetli ve temiz olarak tanınırlar ve bundan dolayı çok sevilirler.




0 yorum:

Yorum Gönder