Pages

16 Aralık 2014 Salı

2015 yılı Koç burcu. Aries 2015



Bu yıla kadar evlilik düşünmeyen koçlar bu sene evlenmeyi düşünecekler. Evliliklerinde sorunları olanlarda 2015'in ilk yarısında sorunlara çözüm bulacaklar. 

Geçtiğimiz sene bir çok sorun yaşayan özellikle sağlık ve aşk konusunda zorluk çeken koçlar bu sene yine aynı sorunları çekmeye devam edecekler ancak bu sefer burcun son döngüsünde yer alan koçlar bu etkileri geçirecekler. Geçtiğimiz sene sorun yaşayanlarda bu dönemde sorunları yavaş yavaş atlatacaklar. Bu sene Neptün sizin için çalışacak. Olumlu olaylar sizi karşılayacak. Sürekli yeniliklere hazır olmanız gerekebilir. Bu dönemde çevrenizde biatla bağlandığınız kişilere karşı dikkatli olun. Sizi kullanabilir ve zor durumda bırakabilirler.

Bu sene iş hayatınız da değişiklikler olabilir. Otoriteye aykırı davranıp, üzerinizde ki baskılardan kurtulmak isteyeceksiniz. Ani kararlar almayın ancak bu durum size zor geliyorsa önce iş bularak ayrılmanız sizin yararınıza olacak. 

Bu yıl heyecanınıza heyecan katılacak. Yeni başlangıçlar ve sonsuza kadar bitişlerle dolu olacak hayatınız. Aile hayatınızda olumlu yönde  değişimler ve başarılar sizi bekliyor olacak.

Aşk, Evlilik Hayatı

Aşk hayatında Satürn'ün etkisi devam edecek. Sizi test eden bir döneme daha gireceksiniz. Ancak bu test döneminde siz güçlü ve zorlayıcı dönemden kolayca geçeceksiniz. Ocak ayında sosyal ilişkilerden uzak duracaksınız. Dostlarınız, arkadaşlarınız sürekli sevgilinizle beraber olmanızdan rahatsız olacaklar. Bu durumda hemen kendinize çeki düzen vermeniz gerekmekte. Eğer bir ilişkiniz yoksa ocak ayı sizin ilişki ayınız olacak. Küçük kaçamaklar ve platonik aşklarla geçirebilirsiniz.

15 Temmuz'dan sonra sizin aşk evinize gerileyen Merkür, bitmiş ilişkileri ya da başlamak üzere olan ilişkiler üzerinde etkiler yaratacak. Temmuz ve sonrası sizin için aşk hayatı başlamış olacak.

Eylül ayından itibaren aşk hayatınız yeni boyutlara ulaşırken, iş hayatınız ve sosyal yaşamınızda da bir çok yenilik gelişecek. Evlilikle sonuçlanabilecek ilişkileriniz olacak.

Ekim ayı ve sonrasında evliliklerinizde bir parça da olsa yıpranmalar kavgalar görülebilecek. Yalnız 29 Eylül sonrasında bir takım dostlarınız zaten sizi bu durum için uyaracaklar. Başınıza buyruk davranışlarınız yüzünden sizi çok uyaracaklar. Bu uyarıları dinlerseniz evliliklerinizde hiç bir sorun olmayacak.

Kasım ayı itibariyle bütün sorunları bitirmiş. Mutlu bir kışa girmek için maddi manevi dengesini bulmuş bir yapının içine gireceksiniz. Sizde sevdiğiniz insanlara verdiğiniz motivasyon sayesinde çok iyi bir dönem içine gireceksiniz.


English horoscope Aries

Aries will think of when thinking of marriage this year until this year to get married. Those who have had problems in the first half of 2015 Marriage will find solutions to problems.

Aries who have difficulty living, especially regarding health and love a lot of problems last year, will continue to attract the same problem again this year, but this time the Aries involved in the last cycle of the bush will spend these effects. Problems in this period who had problems in the past year they jumped slowly. This year Neptune will work for you. Positive events to meet you. You may need to be prepared for constant innovation. Be wary of people you are connected to your biatl environment during this period. You can use and leave in the lurch.

This year, there may be changes in your business life. Acted contrary to the authority, you'll want to get rid of pressure on you. Do not take rash decisions, but this finding before you leave if you work hard to come will be to your advantage.

Join your enthusiasm excitement this year. Your life will be full of new beginnings and end forever. Positive change and success in your family life will be waiting for you.

Love, Marriage Life

Saturn's influence will continue to love life. More of you will enter a period of testing. However, during this test you will easily pass through the powerful and compelling period. You stay away from social relations in January. Your friends, your friends will not be bothered by your lover with your constant. In this case You have to give yourself tidy up immediately. If you do not have a relationship in January you will bear your relationship. You can spend the little getaway and platonic love.

Mercury dropped after 15 July you love your home, finished relations will create effects on the relationships that are about to start or not. July and post to your love life will be started.

Your love life since September, reaching new heights, your work life and your social life will develop a number of innovations. That your relationship could result in marriage.

October and after a little tear in your marriage, even if the fights can be seen. Alone are already a number of friends after September 29 will alert you to this situation. Command in your life because of your behavior will warn you very much. If you listen to this warning will not be any problems with your marriage.


As of November, finished all the problems. To enter into a happy winter will enter into a structure found the material and moral balance. With the motivation that you give to the people you love in you will enter into a very good period.

0 yorum:

Yorum Gönder