Pages

22 Aralık 2014 Pazartesi

2015 Yılı Balık Burcu. Pisces 2015





Balık burcu 2015 yılında Balık içine kapanık bir yıl geçirebilir, ancak önüne çıkacak avantajlarla biraz farklı bir yıl da geçirebilirsiniz. Çevrenizi kontrol etmeniz gerekmekte  Şaşırtıcı bir şekilde, Balıklar  2015 yılında, hoşgörülü olacaklar. Başarıyı elde etmek için elinden gelen her şeyi yapacaklar. Daha fazla iş,daha fazla özgürlük, ve daha fazla para için  çok çalışacaklar. İş kolik bir yıl geçireceksiniz bundan dolayı sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Bu sene sık sık hastaneye gidebilir ve sağlık alanında zayıflıklar yaşayabilirsiniz. 

2015 yılında kaliteli bir insanla aşk yaşayacaksınız. Romantizm çok üst noktalarda olacak. Ancak yeni ilişkileriniz eski ilişkileriniz nedeniyle zarar görebilir bu konuda dikkatli olun ve sevgilinize yalan söylemekten kaçının. Aile içi sorunları asla aşk hayatınıza yansıtmayın ve sorumluluk sahibi olmayı unutmayın. Yılın ikinci yarısında evlilik ya da nişan görünüyor. 

2015 yılında Balık burcu tasarruf etme senesine giriyor. Kazançlarınızı birikim altına alacaksınız. Ve doğru yatırımlar yaparak birikimlerinizi güçlendireceksiniz. Yalnız gayrimenkul yatırımlarınızda dikkatli olmanız gerekmekte yoksa dolandırılma riskiyle karşılaşabilirsiniz. Geçmişten gelen bir borcunuz varsa yılın ikinci yarısı halledeceksiniz. 

English Pisces 2015

Pisces  introvert can spend a year in 2015, but you can spend a little bit different years will be in front of advantages. You have to control your environment Surprisingly, Pisces in 2015, will be tolerant. To achieve success will do everything in its power. More work, more freedom, and they worked very hard for more money. You will spend a year obsessed therefore have to pay attention to your health. This year you can go to the hospital and may experience frequent weaknesses in the health field.

People will experience a quality of love in 2015. Romance will be in the very top spot. However, your new relationship can damage your old relationship be careful about this and avoid lying on your lover. Problems within the family never reflect your love life, and remember to be responsible. Second half of the year seems to marriage or engagement.

In 2015, the year comes to saving Pisces. You will receive your winnings under accumulation. And will strengthen your savings by making the right investments. Being lonely you must be careful or you might encounter in your real estate investment risk defrauded. You will handle a debt from the past in the second half of the year, if any.

0 yorum:

Yorum Gönder