Pages

22 Aralık 2014 Pazartesi

2015 Yılı Kova Burcu. Aquarius 2015




Kova burcu 2015 yılında sağlık açısında zor bir sene geçirecekler. Enerjilerini düşük hissedecekleri bir yıla giriyorlar. Mide ve kış hastalıklarına karşı zorlu bir yıl geçirebilirsiniz. İş nedeniyle yapılacak seyahatler sizi bu sene geçtiğimiz seneden daha fazla yoracak bundan dolayı çok fazla kendinize dikkat etmeniz gerekmekte. İlk 6 ay sizi zorlu bekliyor sonra ki 6 ay rahatlayacaksınız ve sağlık sorunlarınızı atlatacaksınız. Mutlaka yediğiniz, içtiklerinize dikkat etmeniz gerekmekte. Stresten uzak durmalı ve olumsuz düşünceleri kafanızdan çıkartmanız gerekmektedir.

Kova burcu için yılın ilk 6 ayında aşk hayatında farklı bir renk görünmüyor. Israrcı olduğunuz ilişkiler yürümeyebilir. Her şeyi zamanına bırakmanız gerekmektedir. Evlilik düşünüyorsanız yılın ikinci yarısında bu durumun üstesinden geleceksiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa Ağustos ayından sonra duygusal bir beraberliğe girebilirsiniz. Çocuk isteyen Kovalar bu sene çocuk sahibi olabilecekler.

Mali konularda Kova burcu biraz rahatlayacak. Zorlu bir yılın ardından 2015 senesi uğurlu gelecek. Para biriktirebilirsiniz ama bu para biriktirmede sorunlarla karşılaşacaksınız. Büyük yatırımlar yapacaksanız bunu iki kere düşünmeniz gerekmekte. Öncelikli olarak sabit bir gelir elde etmeniz gerekmekte. 

English Aquarius 2015

Aquarius will have to spend a year on health in 2015. They come in a year they feel low energy. You can spend a challenging year against stomach and winter disease. Work to be done because you will exhaust travels past years this year is more than you need to pay attention to yourself so much. After the first 6 months 6 months waiting for challenging that you will relax and you will overcome your health problems. Surely you eat, it is necessary to pay attention to what you drink. Should stay away from stress and negative thoughts, you need to remove it from your head.

The first 6 months of the year for Aquarius does not appear in a different color in your love life. Spammer relationships that can walk. Everything you need to leave on time. If you are considering marriage in the second half of the year will overcome this situation. Can you enter into an emotional tie after August unless you have a relationship. Buckets wanting children will be able to have children this year.

Aquarius will relax a bit in financial matters. Auspicious future after the year 2015 a challenging year. You can save money, but you will encounter problems in collecting the money. If you need to make large investments to think twice. Firstly you will need to obtain a fixed income.

0 yorum:

Yorum Gönder