Pages

22 Aralık 2014 Pazartesi

2015 Yılı Oğlak burcu. Capricorn 2015




Jüpiter yılın ilk bölümü sırasında yedinci evde olacak. Bu durum sizin olumlu olaylarla karşılaşma şansınızı çok fazla arttıracak. Bu sene boyunca sağlığınız gayet iyi olacak. Sadece mevsimsel rahatsızlıklar sizi zorlayabilir. 2015 yılında düzgün ve sağlıklı besinlerle beslenmeniz gerekmekte. Strese karşı çok dikkatli olmanız gerekiyor. Stres sizi çok yoruyor ve hastalanmanıza neden oluyor. Bazen araba kullanırken hız sınırlarını aşıyorsunuz. Bu konuda da dikkatli olmanız gerekiyor. 2015 senesinde dingin ve mutlu bir hayat sizi bekliyor.


Aşk ilk 6 ay çok olumlu. Zengin insanlarla tanışacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bu sene en çok eski ilişkileriniz nedeniyle sorunlar yaşayacaksınız. İlişkilerinizde hoş kelimeler kullanın. Karşınızda ki kişinin de duyguları olduğunu unutmayın. Son 6 ayda evlilik düşünüyorsunuz bu çok olumlu bir adım olacak. Çocuk düşünen oğlaklarda sağlıklı evlatlarını kucakların alacaklar.

Maddi anlamda da Oğlaklar sizi iyi bir sene bekliyor. Beklenmedik kazançlar sağlayacaksınız ancak sorumsuzca harcamalar yapmayın. Birikim yapmanız 2015 yılının bir lütfu olacak size. Yatırımlarınız da dikkatli olacağınız bir yıl olacak.

English Capricorn 2015

During the first part of the year will be the seventh house Jupiter. This will greatly increase your chances of encountering your positive event. Your health during this year will be fine. Only seasonal disorders can force you. You have to in 2015 with proper nutrition and healthy food. You need to be very careful to stress. Stress causes you to your very tired and unwell. Sometimes you exceed the speed limit while driving. You need to be careful about this. A peaceful and happy life awaits you in 2015.

Love the first 6 months is very positive. You are entering a period where you meet a rich man. This year, your relationship will live because of the very old problems. Use nice words in your relationship. That the person in front of you remember that feeling. Do you think marriage last 6 months it will be a very positive step. Healthy children in the kids who will take the lap child.

Material sense, Capricorn is waiting for you a good year. Unexpected gains, but will not irresponsible spending. Do not Accumulation of 2015 you will be a blessing. Your investment will be a year to be careful.

0 yorum:

Yorum Gönder