Pages

27 Kasım 2014 Perşembe

Aslan Burcu Karakter özellikleri


Aslan tam bir oyuncu ve çoğu sanatçı aslandır. Yıldız gibi parlarlar iş yerlerinde , evlerinde, sosyal hayatlarında. Büyük komedyenler, taklit ustaları bu burçtan çıkar.  Çalıştıkları yerde toplantıları onun sunmasını isterler. O toplantıda dünya onların etrafında döner. Bazen bu dünyanın kendi etrafında dönme ihtiyacı onları insanlardan da uzaklaştırır. Övülmeyi çok seven aslanlar bir gün bir yerlere geldiklerinde çevrelerinde çok yalakaları olur ve anlayamazlar kim dost kim düşman. Sonunda da sevenleri çok olduğu için zor durumlardan kurtulurlar.

Yardım severdir aslan burcu. Kral olmayı seven bu burç gerçekten kraldır. Çevresindeki insanlara yol göstericidir, zor durumda insanların yanında olur. Etkileyici konuşması ve güçlü karakteri bir anda çevresinde ki insanlar tarafından lider olarak algılanmasını sağlarlar. Doğaldırlar, kendilerini çok severler, çevresinde ki insanlar da ona bu durumu hissettirir. Kendilerine olan güven çok önemlidir ve asla bu güvenin kırılmasına izin vermezler.

Enerjileri çok yüksektir. Resmen enerji içeceği damarlarında dolaşıyor aslanların. Sosyal hayatları çok doludur. Sürekli planları programları vardır. Aynı gün 2 sinema bir parti ve bir arkadaşının evinde aksam yemeğine gidebilir. Hiç sıkılmaz eğlenceden.




0 yorum:

Yorum Gönder