Pages

26 Kasım 2014 Çarşamba

Yengeç Burcu Karakter özellikleri



Yengeçler burçlar arasında tek kelime ile şefkatli olan burçtur. Çoğu zaman kendini korumaya aldığı için yanlış anlaşılır. Yengeçlerin hafızaları ve düşünme güçleri çok hızlıdır. Her şeyi hatırlarlar. Unutmak onlar için çok nadir bir durumdur. Ancak bunların yanında çok dikkatsizdirler, isimler telefon numaralarını atlarlar akıllarına kaydetmezler. Geçmişlerini hep mutlulukla düşünürlerken her zaman gelecek kaygısıyla yaşarlar.

Ev yaşantısı çok önemlidir yengeçler için. Çok fazla evlerine insanları sokmazlar. Çok yumusak olan bu yengeçler evlerine gelecek en küçük bir zararda saldırgan ve acımasız olabilirler. Dilleri çok sivridir. İnsanlar çok çabuk üzebilirler ancak fedakarlık yönleri ağır bastığı için insanlar daha fazla anlayışlı davranırlar. Yengeçler insanlarla çok iyi bir şekilde anlaşır ve aynı frekansı yakalarlar.

Maddi varlık ve güven yengeç için çok önemlidir. Bundan dolayı çok hırslı olur yengeçler. Kimseye minnet etmeyi sevmezler. Aç kalsalar bile bunu dillendirmezler. Ancak bir amaçları varsa en zor işlerin altından kalkarlar. Ancak para harcamayı da sevmezler. Kazanırlar ve biriktirirler.

Arkadaşlık ve dostluk çok önemlidir. Karşılıklı duygu alışverişi çok önemlidir. Az ama öz arkadaşları vardır. Arkadaşları için herşeyi yaparlar ancak bazen sıkılgan ve geriye dönük yaşamaları sevdiklerini onlardan uzaklaştırır.

0 yorum:

Yorum Gönder