Pages

25 Kasım 2014 Salı

Koç Burcu Karakter özellikleri







Koçlar çok zeki kişilerdir. Leb demeden leblebiyi anlar diyebiliriz. Öncü kuvvettir. En zor hedeflere bile insanları yönlendirmeyi becerirler ve bundan keyif alırlar. Asla riyakar değillerdir. Zengin olamazlar. Koçun kişisel eşyalarını rahatlıkla kullanabilirsiniz. İyilik yapmayı çok severler ve bir gün her iyiliğin geri döneceğini bilir.

Ön planda olmayı seven koçlar her zaman ön planda olmayı severler. Kendilerinden daha iyi özellikte birileri çıktığında mutlaka o ortamı terk etmek isterler ve ortamdan kaçarlar. Eğer bunları yapamazlarsa mutlaka diğer kişinin kötü yanlarını bulmaya çalışırlar. Kendilerinden daha çok sevilen birinin olduğu yerde kendileri için savaş ilan ederler ve bu savaştan galip çıkmak için elinden gelen her şeyi yaparlar. Ancak yine de karşısında ki kişiyi takdir etmesini de iyi bilir.

Dürüst ve iyi niyetlidir koçlar ve çoğunlukla saftırlar. Zorluklara karşı direnirler. Yalnız bu koçlarda en kötü durum kıskançlık ve öfke onları mahveder. En küçük olaylar bile bazen sinirlendirir koçları. Öfkeleri geçtikten sonra çok pişman olurlar. Hatta söyledikleri sözleri dahi hatırlamazlar. Zaten düşmanından bile özür dileyecek kadar açık gönüllüdürler.

Çok eğlencelidirler. Pozitif bir hayat sürerler. Güçlü ve başarabilecek hayalleri ve herkesi neşelendirecek tarzları vardır. Her tür konuşmada karşısındakine zevk verir koçlar. Parayı severler ancak ün ve şeref onlar için daha önemlidir. Fazla meraklı değillerdir. Dedikodu yapmayı sevmezler. Daha çok iç dünyaları ile meşgul olurlar. Başkaların özel hayatları onların umurunda değildir. Kendi planları ve yaptığı şeyler daha önemlidir.

0 yorum:

Yorum Gönder