Pages

25 Kasım 2014 Salı

Boğa Burcu Karakter özellikleri


Boğaların sakin yapıları hayatlarını mutlu geçirmelerini sağlar. Başlarına gelen her tür kötü konuda yılmadan mücadele ederler. Ve tek başlarına ayakta kalmayı başarırlar. En küçük şeyden bile mutlu olan boğalar için dostluk herşeyin önündedir. Hayatta öncü olmaktan çok mutlu olmayı sever. Hayatlarında kalite ararlar ve kaliteli bir hayat sürmek için maddi anlamda para kazanmak için çok çalışırlar.


Soyut işlerden çok somut işlere önem verirler. Para kazanmak için önemli yetenekleri vardır. Para kazandıkları gibi harcamasını da çok severler. Parayı lüks için değil komforlu bir hayat sürmek için harcarlar. Gelecekleri için para biriktiren insan grubundadırlar. Yaşlandıklarında o sallanan koltuklarında bir yukarı bir aşağı sallana sallana uyumak isterler. Gelecekleri için her tür harcamayı sınırsızca yapabilirler.

Kolleksiyon merakı vardır boğaların. Yalnız geçmişe olan bağlılıklarından dolayı değil, para kazanmak için bu işi yaparlar. Aslında kolayca para kazanılacak zeki yatırımlarda bulunurlar. Bu da gelecek kaygısında iyi bir gelecek için bunları yaparlar.

Gereksiz esprilerden hoşlanmazlar. Üzerinde düşünülecek filmler izlemeyi sevmezler. Tiyatroyu çok severler ama 50 yaşlarına da gelseler çocuk oyunlarından keyif alırlar.

Lüksün mis koktuğuna inanırlar. En güzel otellerde kahvaltı yapmak ve çok şık giyinmek onların vazgeçilmezidir. Tanısın ya da tanımasın herkese yardım etmeyi severler. Maddi manevi insanların yanında olurlar ve kimse bunu bilmez. Kıskançlıkları da çok fenadır. Bir kıskandılar mı ne olursa olsun o kıskançlıktan kurtulamazlar. Ve kendi kendilerini yerler.

Sevgiye şefkate ihtiyaç duyarlar. Başlarının okşanması onları mutlu eder. Sevdiklerini asla paylaşamazlar. Ve sevdiklerini kaybettiklerinde bir deprem hissederler. Evleri rahat olmalı ve sevdikleriyle o evde mutlu yaşamak isterler. Eğer evi rahat ve huzurlu değilse asla mutlu olamazlar.

Eğer boğa birini etkilemek istiyorsanız şık bir sofra ve güzel bir yemek onları memnun eder. İçerek güzel bir yemek yemek en çok onun sevdiği şeydir. Ne olursa olsun şıklık ve kalite boğanın vazgeçilmezidir.




0 yorum:

Yorum Gönder