Pages

21 Ekim 2014 Salı

Koç burcunun kötü yanları

                    Burçların kötü yönlerine geldi sıra. İlk sırada koç burcu :)





Koç burcu nasıl kendini beğenmiş nasıl fırsatçıdır onunla yaşayanlar bilir ancak bunu. Dışarıdan çok masum sessiz görünen koç burcu içinde fırtınalar yaşar. Havasından yanına yaklaşamazsınız.


Onun öncelikleri sadece kendinedir. Bencil koçlar karşısındaki kişiyi hiç düşünmez. Bankada sıra beklerken bir şekilde öne geçmeyi başaran koç herkesin nefretini de o kadar rahat kazanır. Sinemaya sevgilisiyle giden her seferinde kendi istediği olsun isteyen koç sevgilisini delirtir. Komedi filmi istiyorsa sevgilisi illa korku filmine gitmek isteyecektir. Patlamış mısır mı yemek istiyor sevgilisi illa koç başka bir şey yemek isteyecektir.


Koç erkeği çok otoriter olmak ister. Eşini çok zorlar. Annesi, eşi, ablası sürekli ona hizmet etmek zorundadırlar. Yoksa çok agresif ve huysuz olurlar. Öyle koçlar vardır ki gece yataktan kalkıp su içmek yerine karılarını uyandırıp su isterler.


En önemlisi de koçlarla uğraşmayın. Düz mantıklardır. İstekleri konusunda tutarlı olan koçlar ikna olmazlar. Keçi gibi inatçı olurlar. Şiddet onların damarında vardır. Dayak atar sonra da özür bile dilemez özür diletmeye çalışır.


Bu kötü özellikleri olan bir koç varsa karşınızda arkanıza bakmadan kaçın. Lanet olsunlar deyip ilk uçakla şehri bile terkedebilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder