Pages

18 Kasım 2014 Salı

Balık burcunun kötü yanları

Burçların kötü yönlerine geldi sıra. Bugün sıra Balık burcunda.



Balıklar kendinizi acındırmak vazgeçin. Bu şekilde bir yere varamazsınız. Çevrenizdekiler neden uzaklaşıyor sizden zannediyorsunuz. İnsanların duygularını sömürüyorsunuz. Bundan kazancınız bile yok. Sadece ağlayıp duruyorsunuz. Hele de suçluysanız suçu başkası üstlensin diye nasılda ağlıyorsunuz. Sevgiliniz sizden bu konuda çok sıkılıyor. O yüzden terkediliyorsunuz haberiniz yok.


İnsanlar size birşey söylerken o kadar korkuyor ki eleştirilerini azaltarak söylüyorlar. Ancak siz sivri dilinizle en ağır sözleri bile hiç sakınmadan söylüyorsunuz. Siz bu konuda dönüşü olmayan yollara giriyorsunuz. Siz böyle konuşurken geri dönüşü olmayan yola giriyorsunuz. Özellikle bundan dolayı ilişkiniz ve arkadaşlarınızı kaybedebilirsiniz. Kimse size katlanmak zorunda değil.


Sevgilinizi şok yoruyorsunuz. Sürekli abartılı ilişkiler yaşıyorsunuz. Bu da inandırıcılığınızı düşürüyor. Olayları abartmayın. Sevgilinizi sadece sevin abartılı davranmıyın yeter. Sevginizi davranışlarla gösterin. Abartılı sözler kimseye güven vermez.





0 yorum:

Yorum Gönder