Pages

13 Kasım 2014 Perşembe

Oğlak burcunun kötü yanları

Burçların kötü yönlerine geldi sıra. Bugün sıra Oğlak burcunda.



Oğlak burcu kendinizi çok çabuk kaptırıyorsunuz. Hemen aşık olma huyunuzdan da vazgeçin. Kısa sürede neden terk ediliyorsunuz farkında mısınız. Çok çabuk hayaller kuruyorsunuz. Sonra hayal kırıklıkları yaşıyorsunuz. İlişkiler deneme yanılma yoluyla olmaz. Siz aşka değer verirken karşınızda ki kişiyi boğuyorsunuz. Unutmayın boğulan kişiler hemen kaçar. Sürekli geleceğe dair planlar kuruyorsunuz. Yapmayın bunu. Bu durum herkesi üzer.


Sürekli dediğim dedik, çaldığım düdük demeyin. Çevrenizde ki insanlar sizi zor ikna ediyorlar. Hep bir mızmızlık peşindesiniz. İnat etmeyin haklıya haklı haksıza haksız deyin canım. Bu sizi küçültmez aksine büyük insan olursunuz. Karşınızda ki insanı dinleyin. Hak verin. İnat ederek bir sonuca varamazsınız.


Gereksiz alınganlıklarda ne demek oluyor. Hele sevdikleriniz karşı. Yazık değil mi onlara. Ama siz acımasızsınız. Hep kendinizi düşünün. Bunaltmayın sevdiklerinizi. Sevgiliniz bir akşam başka bir şey yapmak istese bile kapris yapıyorsunuz. İnsanlar sizi değerli kılsın. Alınganlıklarla olmuyor saygı kazanmak.


                                 

0 yorum:

Yorum Gönder