Pages

20 Aralık 2014 Cumartesi

2015 Yılı Başak burcu





Başak burcu 2015 yılında geleceğe yönelik işlere imza atacak. Yapacağınız seyahatlerle bu yıl dini ve felsefi olarak kendinizi geliştirecek ve bu seyahatlerden sıkılmayacaksınız. Kişisel gelişim açısından en güzel yıla gireceksiniz. Kurs ve seminerler alacaksınız ve hiç tanımadığınız insanlarla paylaşım içine girerek mutlu olacaksınız.

Abartılı bir şekilde olan iyimserliğinizi kontrol altına alırsanız, çok iyi şanlar ayağınıza kadar gelecek. Eğer çocuklarınız varsa yılın ilk 6 ayı onlarla çok daha fazla ilgileneceksiniz. Bu da gelişme çağında olan çocuklarınızla aranızın açılmasına sebep olabilecek.

Aşk hayatında güçlü duygulara esirsiniz ve bu dönemde kadersel aşklara yelken açacaksınız. Aşk hayatında bu sene çok dikkatli olmanız gerek çünkü çevrenizde oyun oynayacak insanlar var. Var olan aşk hayatınızda değişiklikler meydana gelecek. Özellikle Ağustos ayı doğumlu başaklar bu etkiyi yaşayacaklar.

Sizi seven, maddi anlamda destek veren, size güvenen sevgiliye ihtiyacınız var. Var olan uzun süreli ilişkiler de sizi çok yorduğunu düşünüyorsunuz. Neptün etkisiyle bu sorunları daha fazla hissedebilirsiniz.

Evli değilseniz ve bir beraberliğiniz varsa bu sene dikkatli olma yılınız. Bir kişiyle iş ortaklığında bulunacaksınız. Hukuk ve davalar konusunda bu sene dikkatli olmalısınız. Zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Ocak ayı içerisinde çocuklarınız ya da sevgilinizle çok fazla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. 13 Ocak döneminde, birisi size ilişki teklifinde bulunacak yada güçlü iletişim kabiliyetinizle insanları etkiniz altına alabileceksiniz. 14 Ocak civarında yoğun bir romantizm sizi bekliyor ve bu dönemde sorunlarınız varsa sorunlarınızı atlatabileceksiniz.

15 Ocak tarihinde başlayacak ilişkiniz şubat ayı içerisinde en yüksek noktaya ulaşacak ve 14 şubat sonrasında sizin çok fazla mutlu olmanızı sağlayacak. 16 Şubat tarihinde almış olduğunuz evlilik teklifini kabul edecek ve farklı bir döneme girmiş olacaksınız. Özel hayatınızla ilgili 27 Şubat ve sonrası karar vereceksiniz.

Haziran ayının 2. haftası itibariyle ilişkiniz de sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu durumda biraz sakin olmalı ve farklı isteklerde bulunmamalısınız. Bu durum karşınızda ki kişiyi hem üzüyor hem de yıpratıyor. Haziranın son haftası bu konular sona erecek ve rahat bir nefes alacaksınız.

Temmuz ayı deneyimlerinizi artıracağınız ve sevdiklerinize yeni deneyimlerinizi paylaşacağınız bir döneme gireceksiniz. Akrabalarınızla bir takım problemler yaşasanız bile bu dönemde biraz daha huzura ihtiyacınız olacak. 

13 Aralık ve sonrası ev alımı,satımı ve kiralama işleri  gibi konularda zaman ayıracaksınız ve ay sonuna doğru aşk hayatınızda yeni bir hareketlilik doğacak.

1 yorum: