Pages

19 Aralık 2014 Cuma

2015 Yılı Aslan burcu



2015 yılı Temmuz ayında başlayan şansı yine devam ettirecek. Jüpiter 1. evde parasal konular başta olmak üzere her konuda size şans getirecektir. Jüpiter bu yıl yine burcunuzda olacak ve siz de şanslı hayatına devam edeceksiniz. Ağustos ayına kadar parasal ve ekonomik anlamda size huzur verecek.

Bu şans bir burca 12 sene de bir gelir ve bu açıdan 2015 yılı sizin için çok iyi geçecek şans ve para da çok açık bir şansa sahipsiniz. Hayatınızla ilgili radikal kararlar almadan, para biriktirme ve birikim yapmak için bu sene çok şanslı bir yılınız olacak. Zaten 2014 yılının ikinci yarısından itibaren aslanlar fırsatları yakalamaya başlamışlardı. Sağlık yaşamaya dikkat etmeniz gerekmekte zira geçtiğimiz sene çok hastalıklarla uğraştınız. Bu sene iyileşmeler ve tedavilere cevap verme seneniz olacak.

Bu sene dış görünüşünüze de çok önem vereceksiniz. Güzelleşecek ve bakımlı olacaksınız. Daha iyi giyinip daha iyi bakım yaptıracaksınız. 2015 Ağustos ayına kadar şansınız çok açık olacak. Bundan dolayı yeni atılımlarda bulunabileceksiniz. Ağustos ayından sonra para biriktirmeye odaklanacaksınız ve elinizde olanları yatırım aracı olarak kullanacaksınız.

Aslanlar için aşk yılı olacak 2015. Yeni bir sosyalleşme dönemi yaşayacaksınız. En iyi yerlere gideceksiniz. Romantik bağlar yakalayacaksınız. Yurt dışında eğitim ya da iş nedeniyle bulunanlar yabancı sevgili edinecekler ve beraberlikleri evliliğe kadar gidecek. Farklı kütürler ve farklı mekanlar bu sene ferahlamanızı sağlayacak ve çok rahatlayacaksınız.

Zorlayıcı şeylerle karşılaşacaksınız ama çalışarak bunları da atlatacaksınız. Yarım bıraktığınız ve hata yaptığınız her şeyden ağustos ayına kadar düzeltme fırsatı yaşayacaksınız. Yalnız bu arada maddi anlamda fırsatçı insanlara karşı dikkatli olmanız gerekmekte. 

2015 yılı sizi maddi ve manevi her yönden kalkındıracak, Sürekli gezerek ve alışveriş yaparak ayrıca sağlığınıza dikkat ederek geçireceksiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder