Pages

21 Aralık 2014 Pazar

2015 Yılı Terazi burcu. The Libra 2015






2015 yılı bolluk ve bereket yılı olacak sizin için. Sınavlara hazırlanan ya da okuyan Teraziler için başarılı bir yıl olacak. Evinizle ilgileneceğiniz bir yıl sizi bekliyor. Yeni ev alımları, ev dekorasyonunda değişimler tamamen sizin ilgi alanınıza girecek. Aşkta ve evlilikte bu sene her seneden daha farklı olarak uzun süreli bir beraberlik ve evlilik sürecine giriyorsunuz.

Uzun zamandır görmediğiniz kişileri görüp hasret gidereceğiniz bir yıl olacak.Mart ayında belli sıkıntılar yaşayacaksınız bunun için ailenizden destek istemeniz gerekmektedir. Hayata bakış açınız da bu sene bir takım değişimler olacak. Hayata bakış açınız değişecek. Mesleki ve özel hayatınızda zorlanacağınız dönemlere gireceksiniz. Ancak bunları atlatmanız çok kolay olacak. 

Tatil planlarınız bu yaz sizi belki de en iyi tatil yapmanızı sağlayacak. Sevdiğiniz kişilerle gitmek istediğiniz yerlere gideceksiniz. Eylül ayından itibaren sosyalleşmede farklılaşmalar yaşayıp biraz yalnız kalmayı tercih edeceksiniz. 

Çocuklarınızla ilgili özellikle ikinci 6 ay içerisinde sorunlar yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızın eğitim ya da evlilik planları sizi rahatsız edebilecek ama bu sene sizde olan enerji sayesinde çok kolaylıkla atlatacaksınız. Duyacağınız haberler sizi sürekli şaşırtacak. Bu sene de hayata çok olumlu ve pozitif bakacaksınız.

İş hayatınızda 2015 yılı size bol şans getiriyor. Takdir toplayan ve kendinizi göstereceğiniz bir yıl olacak. Bu anlamda çok tempolu bir hayat sizi bekliyor. Yılın ikinci yarısında işinizle ilgili büyük gelişmeler yaşayacaksınız. Artan çalışmalardan sıkılmadan, yapıcı olarak devam edeceksiniz. Bu yıl beklenmedik yerlerden para gelecek. Büyük para getirecek ani işlerle uğrayacaksınız. Tanımadığınız insanlarla ortak ilişkiler sizi rahatlatacak.

2015 yılı sürprizlerle dolu bir aşk hayatınız olacak. Hiç düşünmediğiniz anlarda aşk hayatınızda değişimler olacak. Hiç beklemediğiniz biriyle bir ilişkiye girebilir. Dostluklar aşka dönüşebilir. Evliliğe giden ciddi ilişkiler yaşanabilir. Evli olup sorunlu olanlar, mahkemelik olanlar bunlardan vazgeçip evliliklerine çeki düzen verecekler.

İlişkilerinizde olan sorunları önlemek amacıyla çaba sarf etmeniz gerekmektedir. Alınganlıklardan uzak durun. Karşınızda ki insanlardan anlayış ve sadakat beklemeye devam edin. Mantık ve akıllıca davranışlarla ilişkinizi kurtaracağınız bir yıl olacak. 

Bu sene mide rahatsızlıklarına karşı dikkatli olmanız gerekmekte. İş temposundan dolayı bir süre sonra fiziksel ağrılar meydana gelebilir. Biraz dikkatli olmanız gerekmekte.

English The Libra 2015

2015 will be a year of plenty and abundance for you. Preparing for exams or studying to be a successful year for Libra. A year awaits you take care of your home. New home purchases, changes in home decoration will be entirely your area of interest. Love and marriage are entering this year as opposed to a more long-term cooperation and marriage process every year.

You will experience certain difficulties in a year olacak.mart you longing to see people you have not seen for a long time you need to ask your family to support it. Open outlook on life this year will be a number of changes. Open outlook on life will change. Enter the term you will have difficulty in your professional and private life. However, you can overcome them will be very easy.

Perhaps you will allow you to make your holiday plan the best vacation this summer. You go where you want to go with the people you love. Umeda socialize variations from September you will choose to stay live a little lonely.

You may experience problems, especially in the second 6 months of your children. Your children's education or marriage plans that can disturb you, but thanks to the energy that you will survive this year in very easily. You'll be surprised to hear the news constantly. This year will see a very positive and positive life.

Business 2015 brings you good luck in your life. Appreciated and will be a year where you show yourself. In this sense, life is waiting for you in a very brisk. Second half of the year will experience great improvements in your business. Without growing tired of the work, you will continue as constructive. This year the money will come from unexpected places. Big money will make you suffer with sudden job. Partner relationships with people you do not know will relieve you.


2015 will have a love life is full of surprises. In those moments you never thought love would be any changes in your life. May not enter into a relationship with someone you did not expect. Friendships can turn into love. Serious relationship leading to marriage livable. He is married and problematic ones, the court will give the marriage spruce avoided.

In order to avoid problems in your relationship that you must endeavor. Stay away from the petulance. Continue to stand in front of people understanding and loyalty. With logic and intelligent behavior will be a year where you save your relationship.

You have to be careful against stomach upset this year. After a period of time due to work schedule may occur physical pain. You have to be a little careful.



0 yorum:

Yorum Gönder