Pages

12 Aralık 2014 Cuma

Akrep Burcu




Grubu: Su

Uğurlu Gün: Salı


Uğurlu sayı: 9


Uğurlu Taş: 
Topaz, Yakut, Ametist 


Uğurlu Renkler: Canlı kırmızı,Siyah


Uğurlu Çiçekler: Kırmızı karanfil, Hanımeli


Uğurlu Kokular: Misk, Manolya


Uğurlu Müzik: Hareketli Şarkılar


En Büyük Hedef: Zenginlik


En Büyük Hata: Merhametsizlik


En Büyük İstek: Yaşam boyu güven


Olumlu Huyları


Güçlü duygu, amaca bağlılık, sezgi gücü, ince fikirlilik, anlayışlılık, süreklililik, kararlılık, güçlü yöneticilik vasıfları

Olumsuz Huylar


Kuşkuculuk,kıskançlık, gizlilik, inatçılık, başına buyrukluk, ihtiras, tutkulu duygular, kışkırtmak, kurnazlık.

Genel Özellikler

Akrep insanlarını tanımlamak çok zordur, neredeyse her zaman uç noktadadırlar. Onlar için yarım hiçbir şey yoktur. Kimi zaman patavatsız ve kaba kişiler olup, acı konuşurlar. Yaşam güçleri kadar fiziksel de kuvvetlidirler. Her zamana patlamaya hazır bir yanardağ gibidirler.Duygularına kapılıp tehlikeli olabileceklerini bildikleri için hareketlerini sürekli kontrol altında tutmaya çalışmalıdırlar. Güçleri gözlerinden okunur. Mimiklerini kontrol altında tutmaya çalışsalar da gözleri ile sevgilerini ya da nefretlerini belli ederler. 


İlkeleri ya hep ya hiçtir. Çok bilmiş, riyakar ve kendini beğenmiş insanları hiç sevmezler. Bu tarz kişileri aşağılamaktan zevk alırlar. Anlaşmaya yaşanmaz, bildiklerinin doğruluğunda giderler. Sevilmemekten korkmazlar ama dikkate alınmak isterler. Görüşlerini kabul ettirme konusunda çalışmaktan çekinmezler. Kuşkucu olduklarından kolay kanmazlar. İnandıkları düşünceleri sonuna kadar savunur, kesinlikle ödün vermezler. Sadece kendilerine güvenirler. Yenilikleri kolay kabul etmezler. Nefret ve eylemleri gerçeğe değil kişisel nedenlere dayanır.

İsteklerini elde etmek için başvurdukları taktikler dolambaçlı ve acımasızdır. Kendilerine karşı adaletli davranılmadığını hissederlerse öçlerini alabilmek için ellerinden geleni yaparlar. İşlerini tek başlarına yapmayı severler. Gösterişe meraklı olmadıkları için başkaları tarafından onun yaptığı işin bilinmesi onun için önemli değildir. Yaşamak onlar için ciddi bir iştir. Sabırlı ve özenli çalışır,hedeften şaşmazlar. Engelleri nasıl aşabileceklerini sezer, fiziksel güçlerinin yardımı ile iş bitinceye kadar bırakmazlar. 

Akrepler gerçekçidir. Kendilerini kandırmazlar. Karşısındaki insanın zayıf yanlarını öğrenirlerse zaman içinde silah olarak kullanabilirler. Mutlaka yaşamlarının bir zamanında gizemlerle ilgilenirler. Bütün akreplerin sakladığı, açıklamadığı, kendine ait bir sırrı vardır. Kontrol edilmekten hiç hoşlanmayan akrep, bu durumlarda ciddi bir şekilde tepki verir. Karizmatik bir yapıya sahiptirler. Gerekli olmadıkça saldırganlıklarını, mücadeleci yapılarını ortaya koymak istemezler. Kaybetmekten hiç hoşlanmazlar. Doğru bildiklerini açıkça söylediklerinden çok çabuk düşman edinirler. İyi olana ve doğruya yalnızca kendilerinin karar verebileceğini düşünürler. 

Hassas olan akrepler duygularını gösteremez, kendi kendilerinin yıkımına neden olurlar. Kötü niyetli bir akrep, öç almak için her şeyi yapabilir. İyi niyetli bir akrepte gücünü olumlu bir yönde kullanarak insan sevgisi ile iyi bir önder olabilir. Yaşam ve ölüm, gizemli olduğu için çekici gelebilir. Cinsellik çok önemlidir. Tutku ve istekle severler fakat cinsel yaşamları doyurucu değilse bu açığı kapatmakta güçlük çekerler. Çok yakın ilişkilerinde bile kendilerine ait özel bir şeyin gizli kalmasına özen gösterirler. Evleri her zaman kalabalıktır. Lüks bir yaşam kendilerini başarılı hissetmelerini sağlar. Yakınlarını ve arkadaşlarını yönetmeyi severler. Sorunların kökenini incelemekten mutluluk duyarlar. 

Çocuklarına oldukça düşkündürler ama eğitimleri biraz serttir. Tehlikeyi hissettiklerinde olağan üstü serttirler. Son derece zeki ve hafızaları kuvvetlidir. Kararlı ve planlı ve istikrarlı davranma konusunda onlardan daha isteklisini bulamazsınız. Bir çok meslekte başarı sahibidirler. Meslekleri ne olursa olsun yönetici olmayı başarır ve son derece başarılı aranan yöneticiler olurlar. 

Akrep Kadınları

Derin ve gizemli bir güzelliği vardır. O mıknatıs gibi çekici, gururlu ve güvenlidir. Fakat gizli bir pişmanlığı vardır, erkek olarak doğmamıştır. Akrep kadınları ömürlerinin bir zamanında mutlaka erkek olarak doğmayı isteyeceklerdir. Akrep, son derece güzel, çekici ve baştan çıkarıcıdır. 

Kadınlık görevini kusursuz bir şekilde yürütürken karşısındakine hükmetme arzusunu kontrol altında tutacaktır. Akrep kadını davranışlarını kontrol altına alıp, egzotik bakışlarıyla bir erkeğin kendisine çakmağı çekerek sigara yakmasına izin verecek ve baştan çıkarıcı bir tavırla size 
doğru , ağır ağır yürüyüp ve sessizce özel mesajını iletecektir. Bu kadınlar ne giyerse giysin baştan çıkarıcı görünürler. 

Ulaşmaya istediğiniz amaca varıncaya kadar yanınızda olacaktır ama bunun çok uzun sürmemesi gerekir. Her ne kadar özveride bulunacaksa da uzun bir süre sefalet içinde yaşamaya katlanamaz. Anlamsızca uzun bir süre buna katlanmaya zorlanırsa son derece huysuz ve hoşnutsuz olabilirler. Her şeye sahip olmayı ister, kendisine sahip olunmasına çalışılmasından hoşnut kalmaz.

Akrep Erkeği

Aşıksanız ve ihtiras sözcüğü sizi korkutuyorsa arkanıza bakmadan kaçın çünkü bu düşünebileceğiniz her şeye karşı duyulan şiddetli ihtirastır. Şayet duygusal aşırılıklardan kaçınıyorsanız akrep erkeği sizin partneriniz değildir. Onun ne kadar sakin ve dengeli bir insan olduğunu düşünüyorsanız onunla yeni tanışmışsınız demektir. 

Akrep erkeği lükse düşkündür. Sadece kazanmaktan zevk almakla yetinmezler. Kazanmak onun için bir zorunluluktur. Kaybettiği şey önemsiz de olsa onun içinde bir şeyler ölür. Alaya ya da bayağılılığa tahammülü yoktur. Başkalarının kendisi için ne düşündüğü hiç bir zaman umurlarında olmaz. Bütün duyguları gibi düş kırıklığı ve romantikliğini de gizler. Bütün tepkileri sıkı kontrol altındadır. 

Akrep erkeğinin manyetik gücü neredeyse elle tutulacak kadar güçlüdür. Şayet çok hassas bir insansanız sizi yakacaktır. Bir akrep erkeği ile beraber olup  da yaralanmamak için cesur bir kadın olmak gerekir.


0 yorum:

Yorum Gönder